Tråkig sommar

Alltså, den här sommaren, vad finns det att säga om den? Känns som den har regnat bort  och man har inte kunnat hitta på så mkt, bara suttit inne och kolla på regnet. Jättetråkigt, jag har bara badat en gång på hela sommaren, har ju inte vart sådär jätte varmt så man verkligen har känt att man behöver svalka av sig.

Nu kommer det säkert bli lite hackigt med allt ja gjort bara för att jag är så seg med att uppdatera min blogg, men vi ska se vad jag kan få fram.
 
Förra lördagen var jag ock rickard ute och åt ensamma på oliven, sedan gick vi på bio och kollade på Harry Potter och Fenixordern, jag tror inte jag var så insatt i den och fatta inte så mkt av vad som hände, kommer inte ihåg det nu iaf. Senare på kvällen när vi kommit hem så kände jag att jag bara var så trött på allt, och jag känt så länge nog nu, så jag gjorde slut med rickard, väldigt fel av mig, blev bara förvirrad av alla mina tankar så hände det och han inte tänka mig för. Men vi bestämde då att vi skulle ta en paus från allt, som som dom så käckt säger i vänner " a break from us" japp, men skillanden är att ingen ska klanta till det. För jag ock Rickard är sååå mkt bättre än Ross och Rachel.  Och jag vet, jag är inne i en Vänner period nu, kollar på vänner hela dagarna.

Sen så träffade jag David i söndags och på måndagen körde Rickard hem mig, jag fick ta med mig Lucia. Så jag passar henne nu.

Annars har jag vart hemma och hjälpt till här hela vackan, vart i Borås fram och till baka och gjort saker, Vart inne med Jojjo i torsdags och flumma runt, jag fick idolkort på mig å nåra från Torgny Melins. WEY!;)

I lördags var ja inne i Borås med Jim och Jojjo och kollade på transformers. asbra var den;D och jag somna inte ens en enda gång!  Jag blir bra coolare och coolare ju!

Men tjaa, lilla Jojjo, vad skulle man göra utan en vän som dig som man verkligen kan snacka av sig med? gosch, jag vet inte! Å snart ska vi laga tre rätters middag åt famijen Nillson fast de mest är till jojjoas mamma men hon får vara en nilsson nu, jag kan inte hjälpa att hon itne gift sig!

Men skit samma, jag måste få skriva av mig, känenr att detta kan bli ett väldigt långt inlägg.

Jag kollade i Hm katalogen vi fått och när jag satt och kollade i den på underkläderna och såg världens snyggaste Bh och trosor, leopardmönstrat, OCH de matchar klänningen! GRR! men jag orkade inte beställa och tänkte skit samma, men så när jag och jojjo var i borås i torsdags så gick vi in på HM och kikade lite, och gissade vad jag hitta de? RÄTT!!! GAAH:D jag skulle ha dom! och jag köpte dom med, mums.

Har visat dom för rickard, men bara i camen då, har inte träffat han senv i tog paus så. Han tyckte dom var heta. har suttit och retat honom ett tag nu, så han är allt lite kåt. haha.

När vi träffas har jag eller lite vi bestämt att jag ska ha mina underkläder på mig å han nåt litet på sig med så ska vi sitta i soffan under täcket och kolla på film och bara mysa, å va mer koncentrerade på varann än filmen.

Sedan ska vi supa oss fulla vid en sjö nån kväll och bada näck, haha, men denna gången får vi inte banga som sist, mm, mys! de gillar jag=)

Sitter och lyssnar igenom vad jag har för låtar på datan, känner inte igen alla, fattar inte vart alla kommit ifrån. haha. lite kul faktsikt.

Sedan har jag haft nöjet att lägga upp bilder i på fuji direkt, men nu verkar de inte funka, allt har hakat sig eller något så får väl se vad jag kan göra åt det.

Idag kommer Lina och David hem från Grekland, tror jag iaf, var en vecka dom åkte och dom skulle vara borta en vecka, nu har det gått en vecka, hmm? undra om dom kanske är hemma redan? Hoppas dom haft de mysigt där nere i värmen.

Jag tycker jag har bloggat ganska långt idag, för att vara mig iallafall. har säkert inte ens fått med hälften. men kan ju sitta här en stund till och se vad jag kommer på och skriva i mitt tråkia liv!

Rickard har lovat att följa med till en läkare och säka hjälp för min depression, och kasnke även för min sociala fobi.

Jag kan passa på och säga att jag är stolt över jojjo som lättade på hjärtat igår, det tyckte jag var mkt starkt gjort. lilla tjejen!

Nu har jag tråkigt och väljer kläder till Jonatan som han ska ha på sig. haha:D

Sen vill jag bara att allt ska bli bra mellan mig och Rickard, att han ka lyssna på mig vad jag känner och tycker med, och verkligen lyssna, det behövs, även om de känns bra just nu när vi inte setts på ett tag, men endå, jag älskar verkligen honom och vi måste vara rädda om varann. jag kom ihåg när vi precis började träffas igen, allt var perfekt och vi såg en framtid ihop, nu ser vi ingenting:/

Nu kommer min idolbild;) haha:D
image10                                        cuz im a dancebander, yes IAM!
LINN♥TORGNY MELINS=SANT!


Fick en klockren bild på Lucia med;)  klicka på den så blir den större om ni inte fatta det;)


å så en söt nalle jag fick av rickard på alla hjärtans dag;)

Ett tag sedan..

nu va de ett tag sedan man blogga, men det är skit samma, men nu har jag inget bättre för mig. Och regnet är ju inte speciellt mycket att hurra över. Men det har ändå hänt en del saker, ska se vad jag kan komma ihåg;)

* Vart på liseberg med Rickard, david och lina, det var kul, dock var dom lite chickens, sp jag fik tvinga med dom att åka lite saker med mig, men daid total vägra, haha. vann inte mycket, 2 chips påsar å 2 choklad kakor, rickard vann plopp, lina och david vann inget.

*Jag har vart i lund med mamma å moa å jim, vi hade det trevligt där, shoppa och åkte runt och kollade på lite saker där, jag lyckades även träffa på tiffany persson från hipp hipp, men nu var han sig själv och han cykla bara förbi mig,men endå, det var kul=)

* När jag kom hem från lund så drog jag, rickard david å lina till sjötofta på fest, eller "fest", man kan ju se de hur man vill, men trevligt hade man völ, stundtals iaf alla fick trycka ihop sig hemmahos josse under natten, men hennes föräldrar var inte hemma så de va ganska lugnt.

* jag har jobbat på job`s, alla undrar vad dom gör där, så då kan jag säga såhär, jag vet inte! inte en jävla aning, mer än att dom jobbar med att göra saker ttill jobbsäkerhet, t.ex. slangar som täpper igen läckor från svavelsyra, reningslagnar till smutsiga jobb så att luften ska bli ren, saker till brandmän så dom kan ha med sina tuber när dom rökdyker, och polisvästar. jag har jobbat med allt utom polisvästarna, dom har jag sluppit iår faktiskt. men det jag har tillägnat min tid åt är att sitta och sy, riktigt kul faktiskt ! sedan hände en kanske inte riktigt kul sak på jobbet, eller aa, en konkurrent  till job`s har ringt till TV4 och sagt att polisvästarna vi gör inte är bra. Han är då i sin tur en mediaperson som suttit inne, och just nu sitter hans kompanjon inne. undra vems västar som är säkrast. jag kan ju passa på att säga att dom testsköt västarna under förra veckan, och vi har på våra västar en plåt över bröstet som skall skydda,MEN meningen är att skottet ska gå igenom plåten men inte resten vilket det också gjorde, för att inte kulan ska stuttsa vidare upp i hakan eller på någon annan, men de sa ju inte konkurrenten, så TV4 ringde upp en viktigt person på job`s och intervjuade henne, men bytte ut alla frågor så hennes svar blev helt fel. Och dom nheterna visades hela torsdagen från första nyhetssändningen på morgonen tills sista på kvällen. Alla blev ganska knäcktaoch det är ju inte bara synd om oss som jobbar med västarna, nu är jag ändå så ung att jag slipper höra kritik men alla andra får ju göra det. och sedan  är det ju såklart väldigt synd om de poliser som bär dessa västarna att få höra detta, men sedan vet inte jag om job`s tänker höra av sig till dom.  Och job`s tänker inte höra av sig till TV4 av den anledningen att dom inte har en chans mot denna mediekåta konkurrent, utan försöka gå vidare. Tyckte det var viktigt att nämna detta här.

*Jag har lyckats komma in på en sommartorsdag med jojjo, lina david å rickard, inte för att jag var speciellt intresserad av andreas johnsson, men att kolla på människor, faktiskt;)

* nu i veckan firar jag och rickard, 9 månader, fast de va ju lite drygt 1 år sen vi träffades men vi fick ingen bra start på det så vi har valt att göra så här nu. Så då tänkte jag överraska honom,men får se va de blir.

Fast nu kommer jag inte på nåt mer direkt, och Lucia ska upp på tangentbordet och klätta men de får hon inteså får väl vara klar och sätta punkt här nån stans. kan ju säga att vi har börjat bli sjuka här och förkylda, men mest rickard, men men,

CIAO

RSS 2.0