Haircut

idag började vi med dans. WIIE:D det var kul och andreas är så härlig. men det gick bra iallafall, fick också veta att vi inte har nån dans nästa vecka vilket betyder att ja inte kommer missa något i dansen, och gången efter ska vi dansa i våra kläder.. yay. fsat ja vet itne vad ja ska ha för klänning eftersom jag inte har någon. men det ordnar sig alltid, vet vad jag ska ha för skor, och det är väl allt. får väl bjuda på mig själv och dansas naken annars. haha, ja skulle nog gjort succe.. eller inte.

sedan åkte jag hem till rickard och käkade mat, eller lagade med för den delen om n¨ågon ville veta, mendans rickards farmor och farfar var där och tjatade på oss om att vi ska vara försiktiga å blabla, jaja, äldst vet mest elelr hur de nu är med den saken. sedan kollade jag på vänner, sörjer att jag kommer missa massa nu och kommer missa hur det går för ross å rachel. men det är klart man måste ju alltid offra något och nu ska jag få åka till bulgarien med rickard hur underbart är inte det?

sedan drog jag iväg och klippte mig och jag måste bara säga att jessica ( min frisör) e snurr. men det är alltid kul, och för den som vill veta hur de blev så bled de såhär..

verka inte funka nu:P ska kolla med den andra bilden.

       före:                                                           efter:       

men nu ska ja inet blogga mer. CIAO

orkar inte.

idag orkar jag egentliegn inte blogga, det har itne hänt specielltm ycket heller, men har typ packat kart nu, bara de sista småsakerna man itne kan packa förräns innan man åker typ smink å lite sånt. menmen..

hejdå.!

Fyllesvin!

idag tog jag och rickard sovmorgon, vakna strax innan 12, skönt!

igår så bestämde jag mig för att säga hejdå till rickard och åkte till pappa, skulle ju ta han om jim, men jag var där i ungefär i 2 timmar, sedan orkade jag inte mer.

Det hela började med att pappa skulle hämta mig på stationen och köra upp mig, men det kunde han int för att han och Aija skulle "ta lite vin". men han skulle då ringa farfar istället, se om han kunde få tag på honom så han kunde köra upp mig för att jag skulle slippa vänta på bussen. men så frågade han om jag skulle kunna vänta på bussen om han inte fick tag på honom. jag suckade tillbaka bara och fråga om jag hade något val, men det hade jag ju inte. och ärligt tror jag han sket i mig sedan, för han hörde inte av sig om han hade fått tag på farfar eller inte. då började man redan tappa lusten att åka dit när han inte brydde sig.
men hur som helst så kom jag dit, pappa var redan då stupfull. klockan var strax innan 21.00. jag satte mig framför datan en stund innan jag gick in och kollade på TV, men pappa ramla ute i köket och låg och svor och kunde inte komma upp, jag kan passa på att säga att han inte är speciellt smart eftersom han är nyoperarad i knät. men han kom inte upp, och ville inte ha någon hjälp, sedan försökte Joel hjälpa honom, men då hade jag fått nog och satt mig framför datan så ja hörde bara en duns, han kom inte upp. jag prata med rickard och fråga om han kunde komma och hämta mig, medan jag försökte hålla huvudet uppe, men han hade tatt nåra öl, och sista bussen hade precis gått. jag ringde farmor som också hade tatt ett glas och jag kände hur hoppet sakta börja rinna ur mig. fråga spox och tommy men ingen svara så ja ringde morfar och han kom som tur var. annars hade jag liftat eller någor för så envis är jag som att när jag har gett mig fan på något så ska jag klara det med. men morfar kom, men annars hade spox kört mig eftersom jag hade fått tag på honom. då var klockan 23.00. kan ju då även passa på att säga att pappa inte sagt ett ljud till mig, inte ens "hej," så jag tvivlar på om hans vet att jag vart där idag. fsat samtidigt förstår jag honom när han inte ens kunde prata knappt.hoppas han är riktigt bakis idag, rätt åt honom. tog bussen till rickard igår igen, ville inte vara hos mormor och morfar. så jag kom till rickard vid halv 1 inatt. har bestämt mig för att sluta att ta jim varannan helg hos pappa och bara ta de på dagarna, för jag vill inte känna mig tvungen att åka till pappa bara för att jag måste ta hand om jim, när ja vet att pappa inte bryr sig ett dugg ändå. och jag gör de inte heller längre. varför skulle jag om inte han gör det? jag kan ju inte säga att jag hatar honom, men ibland känns det somdet, med det är ju trots allt min pappa, och det är spriten som förstör allt, men jag tycker han borde kunna visa att hanbryr sig lite och faktiskt ta sitt ansvar, även om jag och jim är stora nog att klara oss själva tycker jag ändå synd om joel, han förstår ju allt, och jag vet att han är rädd när det är så. och jag förstår honom. Pappa är ingen förebild för oss, ingen pappa som man önskar om att man hade att se upp till, även om vi har haft de bra tillsammans innan så tycker jag att det börjar gå för långt nu.

 men nog om det, idag är det bra 3 dagar kvar tills jag fyller år och jag och rickard åker till Bulgarien. det kommer bli så underbart älskling!  älskar dej så otroligt mycket!♥ (23maj)

idag när jag åkte hem så träffade jag pontus på tåget så satt och prata med honom hela vägen hem, fsat jag åkte till mormor och morfar och käkade och lekte med mina små busiga kusiner axel otto å love. dom är så söta, och otto (6 år) fråga mig vad jag skulle göra om han ramla ner i ett hål genom golvet. Plocka upp dig,svarade jag. men om hålet är ljupt då? kasta ner ett rep och dra upp dig antar jag. då verkade han bli nöjd och sprang iväg och lekte igen. haha. söt.

PEACE!


Trött

idag är jag trött.. i torsdags åkte jag, lina david å rickard och "simma" jag å lina gjorde det iaf. vi var de enda som var duktiga.sedan åkte vi hem till david och lina och gjorde inte speciellt mycket. jag var trött.
när jag och rickard skulle åka hem åkte vi och hyrde film, eller jag gjorde, rickard skulle ju spela data så.
fsat det blev inte så mycket med det, mest prat oss i mellan, skönt.

sedan gick vi och handlade, jag var hungrig, men det var inte älskling, han mådde illa, men jag fick i han massa mat och så mådde han bra sedan:D
men jag var som sagt trött och somnade gott, rickard satt och spela lite, men somna ganska snart med jämte mig, mys! kollade på alex stormrider med eller va fan den nu hette med. helt okej iaf:;D

igår började rickard tidigt, men jag sov länge, sedan har jag minnesförlust igen, men jag tror ja diska och lite sånt, röjde upp, duscha och kollade på TV. sedan kom rickard. vi drog ner på stan till marknaden med lina och david, fanns inte speciellt mycket kul. så vi bestämde oss för att åka och handla istället, alla var hungriga, och självklart var det jag och lina som fick stå för maten, men det blev riktigt gott, mästerkockarna själva.
kollade på youtube på en del roliga filmer och så.
annars hände det väl inte mycket, tjatade mest och lite sånt.

idag var en ny trött dag, vaknade när rickard stack och jag kunde inte somna om, så jag gick upp och diskade, duscha, handla och frösökte plugga, men somnade efter ett tag igen, men då ringer rickard och säger att han slutar klockan 3 istället för 1:/ tråkigt. så jag sitter här och väntar på honom å funderar på om man ska sova eller plugga, fast ja tänkte att rickard junde få göra de åt mig, eller med mig iaf. men få se.

Om en vecka ligger vi i glassiga Bulgarien, fan vad underbart. Älskar dej!

Luffare.

Nej, jag såg ingen luffare idag, men däremot känner jag mig som en. igår när jag, sandra å nilla  vart nere i stan, å dessutom hittat en jättesöt klänning till jojjo. hoppas hon blir glad, men de blir hon nog. iaf, så kom vi hem till rickard, och vi var hungriga och tog lasagne. sedan kollade vi på TV och lite sånt.

strax efter att dom hade åkt hem så kom david och lina över hit, han hade köpt cider till mig, snäll pojk^^. så vi satt här å drack å tjata och lite sånt. riktigt trevligt. klockan hann väl bli närmare 24 innan david drog hem, lina drog hem tidigare.
kändes lite konstigt att sitta hemma hos rickard och supa med hans kompisar när rickard var på jobbet, eller jag trodde det, men de gjorde det inte.

har sovit dåligt inatt, men vaknade av att en naken rickard kröp ner jämnte mig i sängen, mys!
vi letade fram hans skolkataloger från när han gick i 7 och 8 och dessutom när han tog studenten. han var så söt när han var liten, och det är han nu med iofs. hittade massa små prylar som han lekte med när han varliten med, en smart liten grabb var an allt!

men nu ska jag hoppa in i duschen och lämna över datan till rickard så vi kan åka till donken och käka frukost, som består av big & co med en extra hamburgare, går alltid ner, sedan ska vi vidare intill stan å träffa lina och david om vi inte ska hämta dom och "simma" vilket betyder ungefär bubbla å  basta för oss. haha!

Konstiga lektioner och trötta lärare.

Igår skulle vi ha dansat, men eftersom att det bara var tripp, trapp och trull som kom så gick vi  bara igenom dansen 3 gånger sedan fick vi sluta. så då gick vi och satte oss i lilla entren och tjöta med massa folk, passade även på att göra engelskan.

sedan när vi började svenskan visade sig att vi inte skulle några lektioner utan prata om hur dålig våran klass är, och kort sagt; den suger RÖV! det lyckades vi komma fram till i klassen och det är nog det enda vi är överens om faktiskt. fast det är klart, det är några eller ganska många som sabbar för hela klassen, irriterande.
Men för att inte verka rasistisk på något sätt, vilket jag inte är, men när utlänningar kommer hit och inte kan bete sig, då blir man så sur. men självklart finns det svenskar som inte gör de heller, men i våran klass är det just utlänningarna som tror att dom är så coola och svär i varje mening och är kaxiga mot lärarna osv. kan inte hålla käft en sekund så igår blev de faktiskt bråk mellan dom och lärarna som hela klassen fick lyssna på. BORING!
Bo, ( våran mattelärare) somnade. haha, på våran lektion, men som tur var var det inte han som höll i den.

Men sedan slutade vi så jag stack till kaskad, skulle hjälpa min moster men en simsak, hon ska bli simlärare så hon skulle bogsera mig. hon hade med sig axel också, min 7 åriga kusin och i morse hade han vart så väldans sjuk, men nu var han pigg igen och skulle med och bada.

när jag var klar med det så stack jag ner till skolan och hämtade mina grejjer så kom rickard och hämtade mig så åkte vi till mormor och morfar och fick mat, jättegott!

and then åkte vi hem till rickard och kollade klart på filmerna, och hör å häpna, jag somnade inte! fan rekord tror jag, till 2 filmer med.
sen somnade vi och sov gott:D

idag har vi inte gjort så mycket, vart ute och spelat fotboll, rickard har mest suttit och porrsurfat. nääm jag skojja bar,han har suttot här och gjort något annat.

ska städa och diska upp snart tror jag så ska jag göra mig iordning och kila ner till stan och träffa sandra och nilla så ska vi handla lite, jag vill ha en härlig sommarklänning.

hejdå!

Båt!

idag hade jag sovmorgon till 12.15, så jag sov hos rickard inatt, mysigt. sov jättegott inatt. idag vaknde jag vid 10.15 så jag käkade frukost och duschade innan rickard körde mig till bussen, han skulle vidare till sin farmor och farfar.

jag kom till skolan och gick till idrotten och mötte nilla och jojjo på vägen i lilla entren. vi bestämde oss för att gå ut på en promenad. Men det var inte så lätt, det blåste massa och vi fick grus i ögonen, det tyckte inte jag var speciellt kul, så jag tyckte att vi skulle leka modeller. så det gjorde vi. sedan tyckte jag för att vi skulle komma i mer stämmning så började jag sjunga "fångad av en stormvind"  och jag kände mig precis som Carola, det blåste i håret på mig, och jag sjöng lika dåligt, toppen!

hur som helst, våra små fötter och ben ledde oss mot skene järn. när vi kom in gick vi och kollade på alla hushållsprylar, typ bestick, å spisar och annat kraffs.

jag och nilla passade på att och ruschbana. det var kul=)

sedan gick jag och nilla till gräsklipparna och hittade våran dröm, en fyrhjuling, en sån ska vi ha sa vi så satt vi där på den i nåra minuter och bestämde att jag skull ekomma och hämta nilla varje dag innan skolan så kunde vi åka på den tillsammans.

När vi väl var klara med den så gick vi till båtarna, och då hittade jag och nilla våran drömbåt, å vet ni vad man kunde göra med den? man kunde bajsa, kissa, laga mat, sola och styra den, bra va? fast rickard och simon får styra den, sedan fanns de kojplatser till 4 personer, och vi är ju så många. Kylskåp fanns det med, och man fick ha lite över 1 ton på båten, så vi kunde ta med oss mycket mat ifall vi blev strandsatta, tyvärr var inte kylskåpet lika stort.

sedan gick vi hem, och vi kunde inte hitta nilla, så vi antog att hon var med simon vilket hon också var, så vi tänkte att vi går så kommer dom sedan, och de gjorde dom när vi började. nilla påstod då att vi övergett henne, men de hade vi inte, eller kanske, fast bara lite.

sedan på matten så gjorde vi inte mycket, jag fic kprata med bo, + några till, sedan fick alla sluta. det betyder att jag ine har någon matte på onsdag, så ska fråga anna om jag kan få någon hemuppgift i engelskan imorgon, för palla att komma till skolan för en lektion? näe.

men nu ska jag nog käka eller något. ska bara se om de går att lägga in en film först när jag och nilla åker ruschbana på skene järn:D fast först kommer en bild på båten:Dimage6

snygg va?;)

http://www.youtube.com/watch?v=GUP4B585e9o

fick bli en länk istället;)

Helgen

I lördags åkte vi hem till mamma och gjorde inte så mkt, vi bowlade, och käkade på donkan så klart.
and then, mer vet jag faktskt inte. ska nog skriva en låt om att minnet är kort eller något. den kanske många skulle kunna hänga med i, eller så skulle bara alla glömma texten.

på kvällen så kollade vi på esc, och vi satte poäng på alla låtar. vi trodde att sverige skulle komma etta, finland tvåa och ukraina trea, men så blev de ju som alla säkert nu vet inte, sverige totalfloppa, och jag tyckte inte att de var alls lika kul längre, jag trodde verkligen att sverige skulle kunna vinna. men ack så fel man kan ha. jag och rickard sov istället, vi tyckte inte det var kul längre och jag var besviken om jag inte skrev de tidigare,  men de var jag verkligen så jag kan skriva det igen, BESVIKEN!
serbien eller vilka de nu var som vann ( har redan glömt, så som sagt, minnet är kort)  men aja, fatta ju itne va hon sjöng, men enligt LOOK var det en "lesbisk kampsång" men vad vet ja, hon sjöng väldigt bra. men nog om detta, nu orkar jag inte med sån här skit längre, håller med de andra, LÄGG NER SKITEN!

idag har jag haft kalas, bakade tårta gjorde jag och rickard, rickard städade även mitt rum. I`ve got the power!
jag fick pengar, jättebra, med tanke på att jag och rickard då snart åker till Bulgarien. 23 maj. det ska bli underbart.

men nu ska jag väl kolla på film med rickard eller något.

@--}------

Allihopa:)

image2

Min pojkvän är flummigast i stan:D och sötast:D

image3

våran katt är ballast i stan:P

image4

Till mig har jag inga kommentarer^^

image5

Jag och Rickard i somras  ♥

ÄGG och mera ÄGG

Idag var de final destination om mina ägg.(är inte så läskigt som det låter dock utan tvärtom). Gunnar blev jätteglad, tror jag iaf.

Men om vi ska ta dagen från början så började den med nationellt matteprov. kan en dag börja bättre? (hoppas att dom som läser vilket börjar bli en del fattat min del av ironi till stora delar av bloggen)
Jag tror att de gick åt helvete, men whatever, det var tillstörsta delen VG-MVG uppgifter så. och för att vara de tycker jag att jag klarade det galant. OCh med tanke på att jag tyckte det gick bra med förra så borde jag ju få G.

vad annars har hänt idag? inte lätt att ha kort minne. men vi har haft livsmedel, och den är tråkig den lektionen, så vi gick och gjorde ingenting. vi var ju redan klara med allt så, å Gunnar sa att vi kunde "arbeta, göra inget, gå härifrån, gå hem, eller va fan vi vill" så då gjorde vi det. våra lärare är bra kloka alltså.

Sedan var de då lektion med Gerth, vi gick då med och satte oss i korridoren, och då gick lektionen väldigt snabbt + att vi blev kara med allt, duktigt va?
Fast på den sista frågan så visste jag inte riktigt vad jag skulle skriva, det var om vilket metod som var bäst att laga mat på, jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva så när jag funderat hela lektionen skrev jag något i denna stilen.

" koka är ju bäst om man vill att alla bakterier och så ska försvinna, men om jag ska vara ärlig förderar jafg grillat, jag menar, hur gott kan det vara att koka en flintastek? det kan ju vara svårt att  typ krydda den eller så."

haha, hur smart ochseriös får man bli? men helt ärligt kom jag intepå något annat, men jag tror han hade tänkt att man skulle skriva mer än så, för det fanns en hel A-sida. men aja, hoppas Gerth blir nöjd med mitt svar ändå.

Idag pratade jag massa med Jojjo med, det var mysigt, kom på att vi tyckte lika om en massa saker faktiskt, en hel del, som jag inte hade en aning om, eller ens kunnat ana. men där ser man:D

NU har minnsan hela min lilla älskade familj gått och blivit sjuka. Jag och rickard har blivit förkylda och lilla Lucia går här och nyser med, så antingen är hon förkyld eller så tål hon inte katthår. ( gud, jag är så låg, Lucia är våran katt för någon som inte visste)

men nu finns det bara ett ord till att säga, DÅLIGSTIL!

Linn är klockren, så är det bara. Nu ska jag nog snart börja med maten, idag blir det lasagne till lilla linn å rickard, om mågon ville veta;)

Nära döden upplevelse!

Idag var det torsdag vilket betydde köket. först hade jag tänkt att ta bussen, men sedan blev jag så pigg så jag åkte till mamma och kom till skolan klockan 7.35. shit vad tidigt. men jag var hungrig så gick och köpte frukost och satte mig i lilla entren och snart hade hela gänget dykt upp, utom nilla, hon gick och bytte om direkt, men henne hittade vi ju i Lovisa sen.

Idag i köket fick jag göra vanlijglass. det tog ganska lång tid, men det blev mumsigt. och det tyckte nog gästerna med eftersom att glassen tog slut. haha.

och sedan var det en nära döden upplevelse i restaurangen idag med. Dom skulle fira en som fyllde 75 år idag. och jag tyckte att när man är så gammal så borde man dö snart så det var dagens nära döden upplevelse.

När jag kom hem satte jag mig och skrev klart mitt arbete om ägg, (visst låter det kul). jag kan berätta en hemlis också, det är lika kul som det låter.  vi skulle skriva 15 saker man kunde ha ägg till inom matlagning och sedan 30 frågor om ägg + svaren. tillslut blev nog frågorna lite väl töntiga, men va fan, då hade jag läst igenom häftet vi fick 3 gånger så de fick vara tänkte jag.

Annars har jag kollat  på titanic, fast egentligen inte, somnade efter 30 minuter ungefär. sedan vaknade jag av att de ringde, ungefär en timme senare och då kollade jag yrvaket på TV:n och tänkte va fan, har dom Rembrandts med i den filmen. ( sången i vänner) haha, men sedan insåg jag att de ringde men då han rickard lägga på så jag fick ringa upp honom för han hade ringt 2 gånger.. haha. jag sa att ha skulle rigna mig för det var viktigt, jag ville att han skulle komma till mig med mc donalds med de ville inte han så då blev jag arg. hantyckte det var bättre att jag svalt och dog och förmulta i min säng, sedan ville inte han prata med mig för han skulle umgås med david. jag ville att han skulle logga in på msn, men de kunde han nte för david satt vid datan, och rickard skulle äta, vilket umgåssätt va? då blev jag ännu argare och ville inte prata med han mer. jag tyckte nämligen att han var självisk. ( jag vet, jag är en ond flickvän, men det är inte mitt fel) men nu ska jag vara klar så nilla får läsa bloggen.. WIIE=)

NP matte

Idag var jag trött när jag skulle gå upp och kände att matteprovet skulle gå åt helvete, orkade verkligen inte.
Men jag lyckades palla mig upp iaf ock kammade och platta håret, orka inte göra speciellt mycket mer sen. Hade svårt att välja kläder, konstigt eftersom jag själv inte tycker jag har speciellt mycket att välja mellan, menmen.

Åt frukost i skolan istället för hemma, kände att jag var tvunget att äta något och hemma orkade jag inte så de blev skolan, som en förbredelse att orka matte provet i 2 timmar som jag för övrigt gjorde klart på en timme, så de va ju duktigt. Jag var itne nervös, lika skönt de, fattar inte varför man ska vara de egentligen. de går som de går, å aa, inte mycket man kan göra något åt annars.

Jg tror iallafall att de gick bra för mig, de kändes som det. tyckte det gick över förväntan, trodde det skulle vara mycket svårare med massa areor som man ska räkna ut ur en cirkel å sån skit jag verkligen inte kan ,det börjar ta stopp för hur mycket min hjärna kan ta in nu. Jag frågade mamma igår vad det var bra att kunna till, jag har inte haft nytta till det än så länge, då sa mamma att måla och att tapetsera, då började jag skratta för jag tyckte det var väldigt kul, jag menar, hallå? vad ska man med det till? för det första vägrar min hjärna att fatta sånt och sedan e de killar som ska måla mitt hus, antingen miin man, eller så får jag väl anställa en sån. men då kom jag på ett till problem, killar kan ju inte matte så bra, ( jag ska inte dra alla över en kant, men nästan) aa, hur ska de gå då? då kom ja på de, man behöver inte måla huset, eller man kan ju måla de hur m,an vill men typ blommor och bin, och enhäst, å kanske en potatis i ett hörn om man vill det. och det kan man ju göra hemma med, eller bara ställa fram en färgburk till sina arn så lär de bli prima ballerina.. nu sitter jag bara och vänytar på noblepriset för mina smarta idèer.. jag tror jag typ kommer att få det när jag e död, men bättre sent än aldrig!

CIAO=)

Boxning

Idag gick jag upp vid 6.30 och drack oboy, sedan gick jag och la mig jämnte rickard en stund igen, och sedan kammade jag håret och packade ihop mina saker å lite så, sedan la mig jämnte honom igen, så mysigt.. haha:D

sedan fick jag ta bussen till centrum, och så ändrade jag mina planer och tog bussen istället för tåget, tycker det är mer avkopplande.

Hotell, redovisning, jag hade verkligen förbrett mig sååå bra, NOT! men hursom helst kom bara jag, nilla och jojjo + 3 stycken lärare, och oskar då, men han redovisade inte, så det blev inte speciellt seriöst av det hela ändå. och tur var väl det.

Sedan hade vi håltimme i över 3 timmar, sedan idrott, då boxades vi, svinkul, jag å jojjo regerade. vi kastade även tennisbollar å spela brännboll. sedan var vi faktiskt svettiga efter en idrottslektion, första gången på hela gymnasiet tror jag. *STOLT*

och sedan hade vi då "matte" gick dit tog närvaro och slutade, minst sagt slappa skoldagar man har eller vadå?

 när jag kom hem bestämde jag mig för att ringa de där företaget, allt blev ju skit va det verkade som när jag beställde en ny mob, så jag skulle kolla vad som hänt och dom hade inte fått någon beställning, så dom skulle skicka den idag, men när jag lagt på kom jag på att jag inte sa min adress utan bara mitt namn, men efter som jag har inloggningsuppgifter ser dom nog den där får man hoppas.. haha.

annars har jag itne mycket mer att komma med nu tror jag, senare kanske=)

LINN LIVE FROM HERE:D

FLUM!

jag har kommit på att jag inte behöver skriva längst upp vem de e som bloggar för de borde man j ufatta eftersom att min käraq pojkvän "inte har tid att blogga" då han spelar wow hela dagarna, så de e alltså jag, LInn som bloggar.

Idag har jag vart i knalleland iaf och köpte nya handdukar, Rickard blev glad, gröna blev det. gulligt^^. Köpte tandborstar med, och schampoo och lite sånt, rickard blev inte lika gald och sa att vi redan hade så mkt, men då sa jag att jag behöver nya schampoon för varje dag, och det är nastan sant faktiskt. jag gillar variation, och det gör mitt hår med.
Hyrde 3 filmer med, de blev :Farce of the penguins, the dudesons & trust the man. den har jag redan sett nu, å den va inge vidare, jag somnade iaf:P hehe.

När jag kom hem så diskade jag, tömde kattlådan och lite sånt behövligt.

NU kommer vi iaf till de roliga..
 de finns vissa meningar som e inne, det är:


*Men de gör inget, jag ska på semester.
* Vem jag är?
* det här var kul, det får vi göra igen.
* Ska de vara en gurkbit i glaset?
* Vargen kommer!
* Men bara lite.
*Det är fan dom vita skåpbilarnas fel. Dom förstör fan hela samhället
* ursäka, sparakde jag dig i huvudet?
* MHHM?

Sedan finns det e som är ute som man absolut inte får säga:
*
Jag ska dansa balett i rosa trikåer hela natten lång.

Men nej, nu ska jag kolla på ols school i min ensamhet..

Ha de fint=)

Lördag

jopp, idag är det då lördag för dom som va för dragna igår och inte fattat det än.

Igår var jag och rickard på picknick, sedan åkte vi hem tll honom, så klippte jag honom, det blev bra på drygt halva huvudet, sedan orkade jag itne mer så jag sket i de å bara klippte av det. Men där fram blev de bra och där bak ser ju han inte något så de spelar ju ingen roll.. haha.

Sedan så drog vi till david och Lina, vi skulle grilla och lite sånt. det blev gott, fast först hade vi inget galler men det letade lina reda på. Och hade ingen tändvätska heller så de tog ett jäkla bra tag innan de blev något, men fy skam den som ger sig. så det blev mat till slut iaf. kollade på film med, men både jag och lina somnade i soffan så jag och rickard åkte hem vid halv 1 ungefär, och när vi kom hem somnade båda som 2 stockar.

idag började rickard jobba 10, och har jour så han slutar imån 10, lite drygt faktiskt, men jag har ju Lucia, ska nog åja ner till eko sedan och se om man hittar något kul, tänkte köpa handdukar och schampoo och lite sånt.

Prata med Jojjo och Nilla på telefon innan med, alla 3, det var jättekul, jojjoh ar klippt sig nu, jättekort, hon som hade så långt hår, men hon ville ha förändring sa hon ,men hon blev jättesöt. (fick se henne på kort) så får ja se henne på måndag. Jag och Nilla är nu rädda för att bi inte ska känna igen henne å bara gå förbi. då sa jojjo att hon kan vinka so men idiot, då sa ja å nilla att vi skulle inte vinka tillbax till en främling så de hjälper nog itne.. haha.

Igår försökte Joseph lära mig att slåss, eller självförsvar så att ja kunde gå ute ensam om kvällarna, men då sa ja att ja redan kunde det, m,en de tyckte inte han va bra idé så han försökte och visade mig lite hur man gjorde. så nu ska jag börja träna med honom och johannes, eller inte, men de hade vart kul..
SÅ nu får iallafall alla passa sig för mig.. för om man vill mig något som ja inte vill kan dom känna sig slagna.. hehe;)

men nu ska jag fixa iordning mig å se om jahinner med bussen om halvtimme vilket e tveksamt.. aja,

HEJDÅ!

Life is Life

Idag var det jobbigt att gå upp, men ja klarade iaf.. Va som stod och väntade på mig? Np i eng, läs och hör övning.. jättekul, verkligen.. NOOT!
hoppas dom gick bra iaf, men skulle knappast inte tro de. Men hoppas kan man ju(A)

Sedan så skulle vi ha dubbel mattelektion, men med tanke på Bo så blev de inte mkt med den, hade nog inte matte ens normal lektion, tränade iaf på Np i matte.
Sedan fick vi reda på när vi skulle få kompledig, vi skulle få vara lediga från 6 juni ( med tanke på att de e nationaldag)  till den 12 juni, sedan är det bara studenten och skolavslutnigen kvar, lyx va? + att den 23 maj åker ju jag och rickard till Bulgarien, så när ja kommer hem går ja i skolan bara på måndag och tisdag, så mitt lov börjar ju typ så gott som 23 maj,, UNDERBART! men måste jag ju såklart va i skolan och öva på dansen, men de ska nog inte vara några problem.

Sedan fick alla som vart i köket i helgen varsin biobiljett som de stod "tack för maten" på. haha ,vad gulligt, så nu ska jag snart gå på bio. Får se när bara.

När vi slutat gick jag, nilla och jojjo ner till MM och tog ut pengar sedan gick  vi till Lidl (smygreklam) och köpte godis och jättefina plåster, sedan satt vi ock lekte med dom och upptäckte alla fina färger osv, i fönstret och hon som satt i kassan bara skratta åt oss, ohoj oboy.

imån ska jag och rickard på picknick, sedan ska jag se om jag kan få klippa honom med kanske. och vad jag eller vi eller hur de ni blir ska hitta på på kvällen, innan när ja prata med han lät han bara sur, så då blev jag med sur,sedan gick de inte å prata med han så jag sket i de, han skulle ringa sen ist, fast egentligen vill ja ringa upp han nu å prata, hatar när de blir så här.. å tydligen är allt mitt fel, som vanligt.. BLABLA.. ORKA!

Sedan igår med så beställde jag en nu telefon ,emn dom verka lite cp på de där företaget.. (ingen smygreklam nu) så jag får väl se om jag får den elelr inte.. hmm? vore tråkigt annars för ja vill ha den nu.. eller jaa, nästa vecka när den kommer då.. jag registrera inte ens morsan utan skrev in hennes namn först med sudda ut de sedan när ja kom på att de va bättre å skriva mitt namn så ja kunde hämta den själv, men ja fick inte ngt aktiveringsmejl, men morsan fick, ja fick bara ngn annan skit.. aja, där ser man, å man kan itne gå in å kolla om man beställt heller eller så, knepigt alltså.

Men sluttjatat om all denna skit, blir bara bajs av allt jag gör ändå så blabla. orka, men NEEJ!!

så, klart slut, punkt over.

Linn

Idag har jag vart ute och solat efter att ja kom hem från skolan. somna en stund och hade shorts på mig så ja fick asskön bonnabränna.

Idag vaknade jag vid 6 när Rickard skulle iväg till jobbet, men de gjorde itne så mkt, för då han jag mysa lite med han innan han stack iväg, sedan gick jag upp och gjorde mig iordning och käka frukost och gav Lucia lite mat och så innan jag stack. Trodde verkligen jag skulle missa 450, men de gjorde jag itne, utan kom riktigt lagom till den.

Igår så var det meningen att jag skulle åkt hem ,,men eftersom vi hade en så slapp dag i skolan idag kunde jag stanna kvar där en natt till, så både jag å Rickard blev glada, passade då på att ta all disk, vilket tog ungefär halva dan, sen Så jag fixade paj och sallad som vi kunde käka när han kom hem strax efter 21, och då hade jag vart nere och hyrt film, "Little miss sunshine" eller något sånt hette den, var riktigt kul faktikst. Hade tur med bussarna kan ja säga eftersom dom bara gick 1 gång i halvtimmen, men precis när ja kom till södra torget, så kom bussen in till andra hållet, så ja sprang upp till videomix å hyrde film å han med bussen, de tog ungefär 2 minuter, slå de om ni kan;)

Och på valborg hade jag faktiskt kul med, Först så åkte jag hem till Rickard, vi slapp alla lektioner typ, så de var skönt, så jag storsäda hans lägenhet, det tog tid, men de känns skönt att ha fått de gjort med, de va ju tänkt att de skulle bli fest där sedan, men sedan så träffade jag sanny å robin vid Statoil, och sedan kom Thomas, Therese och Kristoffer med, så då gick vi till Barrsjön och grilla. Och nät vi satt där kom vi å tänka på om de var eldningsförbud, men vi kom på att vi grillar ju, å eldningsförbud är inte grillförbud, simpelt va?
Det blåste ganska mycket å alla börja bli kalla efter ett tag så vi drog oss intill Kinna igen, Robin å Sanny åkte hem till Robin en snabbis medans vi andra drog till videomix, Kristoffer och Therese skulle hem och kolla på film.
Jag och Theres passade även på att leta efter en toa, de gick itne så bra.
Dom hittade iaf en film och vi åkte vidare intill borås.
 
På södra torget kom polisen, tog alla robins öl och tomas cider, min å sannys dricka va typ slut, ja lämnade det mesta hemma hos rickard eftersom vi skulle dit sedan.
Polisen var iaf en kaxig liten satmara, hon fråga om min ålder å jag blåljög såklart å hon trodde inte på mig så hon frågade om mitt leg. men jag "hade inget", tror fan man itne e så dum å ger de till henne. Robin fick iaf en polisrapport.
sedan kom fjortisarna och nåra killar till som skulle med upp, men dom va dryga å följde inte med, vet ine va dom höll på med faktiskt.
Sedan ringde sannys pappa och var oroilig, så dom skulle åka tillbaka till Kinna med bussen som gick kvart över 12, då dom typ hade tömt rickards barskåp och kylskåp på öl, men det var lugnt. Sedan skulle oden komma med, men han hade tydligen slått till någon och var helt blodig så han ville inte ja ha i våran lägenhet. så party was over runt halv 12 ungefär, men då var ja helt slut, så ja somna direkt som en stock, så de gjorde inte mig ett dugg fakikst, jag tyckte kvällen var lyckad ändå.

PÅ fredag är rickard ledig så vi skulle fröska dra ut och festa då hade vi tänkt, men får se, jag vill på picknick å grilla eller något, det är mysigt, så får se om man kasnke kan få ihop ett gäng=)

Ska käka nu å sedan ska jag åka till mormor, hon saknar mig tydligen, så får väl göra detta.. Kul, kan j ijte sitta här hela dagen ändå..

HEJDÅ!

RSS 2.0