Linn the elexpert;)

Idag har vart en väldigt lång dag må jag säga. Dagen började störtsurt! hade engelska med en mupplärare(nämner inga namn) . Han klaga på att jag nilla å jojjo inte kunde våra glosor, men hallå, är de så konsigt då? när man får 50 glosor på måndagen som man ska kunna till torsdag? Så jag sa som det var till våran lärare, man klarar inte det, plus att vi har annat att trixa med, kan itne sitta å råplugga in våra glosor när vi ens knappt läst texten, kan ju va lättare när man jobbat med den istället. så jag fick ur mig en hel där i de där rummet tillsammans med nilla å jojjo, men han mena på att vi skulle prioritera, yeah, right, men ska inte behöva välja bort vissa ämnen för att hinna med andra. Sedan påstod han även att han samarbeta med en annan lärare och dom jobba på samma sätt, seddan bestämde han att vi bara ska jobba med "speaking" i skolan å all text  å glosor ska göras hemma hedanefter? määh, vad fan är de då? är det en jävla besträffning vi får för att vi säger ifrån? tack för att du lyssnar jävla puckolärare!

I våran irritation vandrade vi vidare till svenskan och mötte upp våran svenska lärare som även är eng. läraren våran andra lärare prata om, Pratade medhenne och sa allt som det var och hon sa att det inte alls var så! ARG!
Tänker nu prata med våran lärare en gång till annars tänker vi gå vidare till rektorn om det inte händer nåt, det ska inte behöva vara såhär!

Efter det blev det lunch, tacogratäns. mums! det var faktiskt riktigt gott även om jag åt mest grönsaker.

Hade ellära i 3 timmar så nu är jag värsta expert, även om P-O drog sönder min sladd flera gånger, men de va fel på skruven sista gången å första gången funka den prima fast jag hadde gjort en egen byggnad, men han sa att de va smart;) Sedan fick jag även lära mig att om jag ska gå ut å gå med jojjo nångång så kan jag alltid ta på mig ett par gummistövlar å jojjo kan gå barfota så ska jag hålla i ett elstängsel så hon får en stöt, det stämmer då alltså, jag som alltid undrat, eller så kan jojjo oxå ta på sig stövlar så märks de inget;) enligt P-O då, och jag litar på honom för han var en trevlig lärare.

Sedan hade vi en rättskunskapslektion som gick hyffsat snabbt, svara bara på massa frågor, plus att hela klassen skratta åt mig när jag räckte upp handen å skrev fröken:O hon är ju fröken..:P

Sedan fick jag bege mig snabbt till kinna och posta mitt kuvert med körkortstillståndet och sedan vidare till Lyckeskolan och barngympan, sedan pös jag hem å plugga på körkortet, fatta inte allt så Peter fick hjälpa mig så gick de prima.

Nu är jag nyduschad å ska snart hoppa i sägen, ska se om jag kan få tag på mila först bara å se hur de blir imån.. sen kommer ju ica förhoppningsvisoxå, wiie!!

Over And Out!




Springnota på Liseberg!

Japp, det ska är vad tripp trapp trull ska roa sig med i slutet av sommaren, närmare bestämt 15 augusti på tyrolen. beräknad ankomst är 22.40. kockar slutar nämligen vanligtvis 23.00 på kvällen, men får dom en bong innan 23 så måste dom tillaga den, jävligt för kocken, så vi beräknar att bongen ska komma in strax innan 23. Alltså, kommer kvällen börja helt underbart för oss, att jävlas med kocken, och ja, detta är våran hat å jävulsdag!

När vi väl fått ut maten beräknar vi att med att sitta och äta länge så att sertvitriserna förmodligen kommer att tröttna på att bara stå och vänta och kommer försöka fixa iordning allt så att dom kan sluta så fort som möjligt när vi väl försvunnit. För vi ser ju ut som några små oskyldiga flickor bara. Då kommer nästa plan såklart sättas i verktet, SPRINGA! Har redan räknat ut vägen så först beger vi oss ut mot radiostyrda bilarna för att sedan fortsätta mot farfar bilar, (bilar är roligt) efter oss kommer vi såklart ha några trötta och väääldigt irriterande servitriser med stora pampiga kjolar,, och spingandes barfota som vi det här laget lär ha tryckt på knappen för att tillkalla vakter. ( Det är så här de går till vid en springnota, våran lärare sissel har lärt oss allt) Dock kommer vi små barn ta allt med ro då vi faktkst räknat ut allt till max, jag menar, om det ska va springnota ska de ske på riktigt å alla vet ju att de kostar en sisådär 70 spänn bara för att komma in på Liseberg och denna middagen ska va helt gratis så vi har faktiskt klippt ett hål i stängslet och plankat in! Och nu är detta också våran väg ut, och gissa vad som händer? Jo, tripp trapp trull är smååå människor så självklart kommer dom igenom hålet, men vakterna å dom pampiga damerna kommer inte igenom, så vad kan man lära sig av detta? jo, att man kan dra fördel av att vara liten och se oskyldig ut:)

Idag har jag vart i köket å lagat mat, det blev kycklinggryta med dragonsmak och rotfrukter. det blev jättegott, lärare gav mig mycket berömt, me like(: har så klart flummat runt i köket som ett par andra dårar, var lite trött i början mendet försvann.

Efter skolan så åkte jag till min trevlige optiker Niklas,vi hade massa trevligt att prata om, PLUS att han sa att starkare linser ska komma nästa vecka så att jag ska få dom då, så äntligen ska jag kunna se helt totalt bra, det har jag väntat på i 1 år:) och nu, äntligen ska jag kunna se som en ordenlig människa igen, wiie!  Gjorde även ögontest för körkort, och självklart klarade jag det oxå, när jag var klar och skulle gå ville niklas packa på mig massa gott godis, och det fick han ju såklart för han påstod att komma till optikern är inte samma sak som tandläkaren, och det var väl tur, för fick dom godaste kolorna jag nånsin ätit!

Vid 15.15 var jag klar och gick mot tåget, skulle egentlien till körskolan men orka inte vänta i nästan 2 timmar så åkte hem och plugga istället, smet in på jobbet snabbt och lämnade mitt lönepapper också. väldigt bra så jag får pengar även nästa månad, det skulle inte vara fel, måste dock leva fattigt denna:/ menmen.

Nu ska jag skriva klart mitt arbete å sedan får jag se vad jag hittar på på,

Peace out!

Melodifestival

Idag är det lördag vilket i sin tur betyder melodifestivlan, yaay, eller inte, men det känns som om att man har nåt att kolla på och kritisera ikväll och det funkar, speciellt med tankt på mitt humör. haha. plus att det inte är några bra artister med, vad jag vet, menvi får väl se. Björn är ju med, shiiet, vet inte ens varför jag sitter å försöker uppdatera min blogg just nu känner inte för det:S

MEN LÅT IAF ASSAR FÅ LEVA FÖR HELVETE!

lite småkul(:


Om du får mer än 45 poäng, så är du ett dåligt inflytande.
Om du har under 15 så finns det en risk att du bor under
en sten och inte har något liv .



1. Rökt [x]
2. Druckit alkohol [x]
3. Sovit i samma säng som någon av det motsatta könet [x]
4. Sovit i samma säng som någon av samma kön [x]
5. Kysst någon av samma kön [x]
6. Haft sex [x ]
7. Haft någon i ditt rum förutom familjemedlemmar [x]
8. Tittat på porr [x]
9. Köpt porr [ ]
10. Tagit droger [ ]
TOTALT: 8

1. Tagit smärtstillande [ ]
2. Tagit någon annans receptbelagda medicin [x]
3. Ljugit för dina föräldrar [x]
4. Ljugit för en vän [x]
5. Smygit ut ur huset [X]
6. Gjort något olagligt [x]
7. Skurit dig själv [x]
8. Skadat/sårat nån [x]
9. Önskat att någon ska dö [x]
10. Sett någon dö [ ]
TOTALT: 7

1. Varit ute längre än du var tillåten [x]
2. Varit ute hela natten [x]
3. Ätit ett helt glasspaket själv [ ]
4. Varit hos en teraput [ ]
5. Varit på avvärjning [ ]
6. Färgat ditt hår [x]
7. Fått böter [ ]
8. Varit med om en olycka [x]
9. Varit på en klubb [x]
10. Varit på en pub [x]
TOTALT: 6

1. Varit på ett vilt party [x]
2. Sett Mardi Gras [ ]
3. Druckit mer än fyra öl på en kväll [x]
4. Spenderat vårlovet i Florida. [ ]
5. Sniffat någonting [x]
6. Använt svart nagellack [ ]
7. Haft på dig armband [x]
8. Haft på dig en T-shirt med ett bands namn på [x]
9. Lyssnat på rapp [x]
10. Äger/Ägt en 50 Cent CD. [ ]
TOTALT: 6

1. Klätt dig som en gothare [ ]
2. Klätt dig som en plugghäst []
3. Klätt dig som en punkare [ ]
4. Klätt dig som en grunge [ ]
5. Stulit något [x]
6. Varit för full för att minnas något [x]
7. Drabbats av en minneslucka [x]
8. Svimmat [x]
9. Varit förälskad i en granne [ ]
10. Fått någon att smyga in i ditt rum [ ]
TOTALT: 4

1. Smygit in i någon annans rum [ ]
2. Varit förälskad i din bästa vän [ ]
3. Varit på en konsert [x]
4. (Här står det en sak jag har gjort men ingen behöver veta) [ ]
5. Blivit kallad för slampa [x]
6. Kallat någon för slampa [x]
7. Installerat högtalare i din bil [ ]
8. Haft sönder en spegel [ ]
9. Duschat i någon av det motsatta könets hus [x]
10. Borstat dina tänder med någon annan tandborste [x]
TOTALT: 5

1. Ludacris har varit/är din favorit rappare [ ]
2. Sett en p-rulle på bio [ ]
3. Hängt i ett köpcentrum [x]
4. Skolkat från skolan [x]
5. Haft en operation [ ]
6. Haft en skada [x]
7. Hamnat i en rättegång [ ]
8. Smitit från notan [ ]
9. Satt eld på något [x]
10. Ljugit om din ålder [x]
TOTALT: 5

1. Ägt/Hyrt en lägenhet [ ]
2. Brytit mot lagen då en polis varit i närheten [x]
3. Varit otrogen [ ]
4. Hamnat i trubbel med polisen [x]
5. Pratat med en främling [x]
6. Kramat en främling [x]
7. Kysst en främling [x]
8. Åkt bil med en främling [x]
9. Blivit trakasserad [x]
10. Blivit verbalt trakasserad [ ]
TOTALT: 7

1. Träffat någon ansikte till ansikte som du träffat på internet [x]
2. Varit inne på internet 12 timmar i sträck [ ]
3. Pratat i telefonen i mer än 4 timmar i sträck [x]
4. Tittat på TV i 12 timmar sträck [ ]
5. Varit på en loppmarknad [x]
6. Blivit kallad för ett dåligt inflytande [X]
7. Druckit och kört bil [ ]
8. Busringt någon [x]
9. Legat i en soffa med någon av det motsatta könet [x]
10. Fuskat på ett test [x]
TOTALT: 6

TOTALT:  54  uppenbarligenv ar jag ett dåligt inflytande. haha, gör inte mig nåt(:

ingenting

jag vill ingenting, känner inte för att göra något. orkar ingenting. vad vill jag egentligen? varför känner jag såhär? detä r inte rättvist, det är inte det.
Varför gör du såhär mot mig, varför gör jag det mot mig själv?
livet är inte rättvist, varför ska vissa få ta alla slag, medans andra inte får ett enda? varför, det är så orättvist, jag orkar inte längre, vill inte mer...
vet inte vart jag ska ta vägen, vart kan man gå? ingenstans, det spelar ingenroll åt vilket håll man vänder sig om, för dom människorna man väntar sig ska stå där existerar inte, dom finns inte där man vill ha dom, finns ingenstans.
vet inte om jag nånsin mått såhär, varför kan du inte bara förstå? Ni? mitt psyke pallar inte mer, å nusitter ni alla där och skrattar å kallar mig emo eller nåt, gör de då, ingen kan förstå om man själv inte är jag, å det finns ingen mer Linn.
Jag fattar inte ens varför jag förlåter dig? är du värd det, egentligen? neej, inte nånstans, ändå vill jag hjälpa dig, oss. utan dig är jag ingenting, ust nu är jag ingenting för de känns inte som du finns längre, för mig är du numera bara..död.
jag vill bara skrika, slå dig, hårt, så du kan förstå hur mycket jag hatar dig, för det är det jag gör, innerst inne är du no one för mig längre. för allt du gjort, all skit du gett mig, allt.
jag kan aldrig förlåta dig för det du gjort, du har rätt, och det tänker jag inte göra heller, aldrig i hela mitt liv, för det förtjänar inte du, tyvärr får du mer än vad du förtjänar, du får mig.
du har fått mig att tänka, väldigt mycket, för mkt. jag vet inte längre, hur länge ska jag orka, jag vill, men vet inte om jag kan, frågan är bara, är jag stark nog?

Slöar

Ligger hemma hos rickard i sängen å slöar, han har åkt iväg på sin truckkurs. rickard ska köra truck. wiie(: haha
 imån ska vi ner till stan och kolla på lägenhet å skriva in oss. Ska även tapetsera om här i lägenheten, ska bli vitsilvrigt med en wienröd fondvägg, får se hur de blir, har inte riktigt bestämt oss än, men färgerna är klara, ska även slipa golvet, kan behövas här. -87 var senast.

idag är det alla hjärtans dag, får se vad vi hittar på, rickard är nog hemma vid 5, men jag ska väl ta mig en tur ner till stan och se om jag kan få fixat nåt iaf.

Min apu är över nu med, lite tråkigt, jag som verkligen trivdes där, men dom erbjöd mig jobb så självklart sa jag ja, jag å rickard är i allt behov av pengar nu som vi kan få.

Ligger och kollar på Tv, fy vad hemskt det måster vara att vara överviktig. En sak om man fixar fetman själv av vad man äter, men om man ör sjuk. Blir mobbade, får höra det ena efter det andra om sin vikt, man kan ju inte må bra, Jag vet själv, dock att jag är smal å liten, kan va ganska jobbigt att hlra det med, speciellt när man får höra det gång på gång så blir de väldigt uttjatat, speciellt att folk tror att dom kan ha vilken som rätt helst att kommentera andras kroppar hur som helst, inte konstigt att alla vill se "perfekta" ut, vilket ingen kan, gör eller någonsin kommer göra. detta blir bara mer och mer uttjatat så vi sätter punkt här.

Men nu ska jag nog fixa frukost i min ensamhet, får ge lucia oxå så helt ensam är jag ju inte, fast hon sover nu, sen jag leta reda på fler beck att ladda ner på kolla på dom andra:D wiie wiie,


Peace Out!

RSS 2.0