:´(

Kiss my ass, du har svikit sårat å gjort mig illa tillräckligt nu, glöm mig, jag vill inte.. Varför ska de va så jobigt att lämna en person som man är kär i även hur illa denna beter sig? Man blir ju själv bara mer och mer sårad..!

Sluta lek med mina känslor. Jag vill inte veta av dig längre..!

Sommaren är över

Joo, eller iaf sommarlovet vilket känns skit rakt ut sagt, jag har haft så himla kul denna sommaren, det har inte hänt så mycket speciellt, men alla småsaker runt omkring har gjort det till speciellt..

Sommaren började med att jag tog de lugnt första veckan, fick mitt körkort den 19 juni vilket kändes underbart, har ju kämpat så för att få det.

Midsommar spenderade jag med Rickard och hans familj ute i torpet innan jag åkte till Kinna och plocka Peter och company och körde dom till Varberg. Där träffade jag Angelica som jag inte var så god vän mendmen hon lyckades ändå tjata ner mig till Varberg dagen efter så vi kunde festa. Sagt och gjort, drog ihop en förfest and the party started. Dock gjorde Angelica mig sur ännu en gång när hon sedan inte kände för krogen så det sluta med att jag stack iväg med Timmy till Invito, där träffade jag Lina, Lars och Magnus. Det sluta med att jag sov hos Magnus den natten som slutade med att jag i stort sett bodde där 3 veckor ungefär. Var mycke fest å skojsigt och tträffa mycke nytt folk.

Lyckades låsa in b ilnycklarna och Magnus nycklar i bilen långt ut i buschen, inte så smart, men de va lite småklul trots allt. Efteråt iaf. Även om jag och Magnus fick sova på Marias å Simons soffa.

Dock slutar sommarflirten som de brukar, på ett dåligt sätt även om ingen vill så är de väl så och inget man kan göra nåt åt.

Kört in och staplat 40 kubikmeter ved åt morfar. det var jobbigt.

Festat en hel del både i Borås och Varberg och har haft så kul!

Menmen, nu är de skola igen som gäller, sista året!


Får tacka alla som gjort även denna sommaren till en skitbra:D

RSS 2.0