Det funkade i 2 dar iaf..

Nåja, det var värt ett försök. efter 2 dagar på jobbet så sa rickard upp sig och jag kan förstå honom, faktiskt!

I onsdags var det internationella våffeldagen eller något, jag bakade iaf våfflor till mig och rickard! det var riktigt gott!

I fredags åkte jag hem till mamma efter skolan och lagade mat, tog en fika med jim. Blev tacos på kvällen när rickard och krister kommit, gottgott! Jag och rickard nanade i bäddsoffan eftersom vi skulle upp dagen efter och åka till gbg på gerbilutställning, vi lyckades hitta till rättplats i tid (jag hatar allt som har med storstäder att göra) och en av moas gerbiler, Tequila fick pris för "domarens favorit" och "dig skulle jag vilja se i standard". Sedan vann båda gerbilerna en gnagtävling där de kom på en andra plats. Roligt!

Idag har jag och rickard spelat när och fjärran men han har såklart anklagat mig för fusk, som vanligt. Behöver man tillägga att jag vann då?

Nu börjar jag bli hungrig igen eftermin stadgande smoothie, avocado och äggfrukost så får se om jag kan få iväg honom till donkan eller något. hihii (söndagsmat).

HEJS!

Tänk vad lite tjat kan göra?

Efter grälet med rickard så sökte han 20 jobb i förrgår, å gissa vad? mindre än 20 timmar efter det är han antsälld säljare. Han var inte så arg längre:) kanske fått han att tänka på något?

Igår när jag vakna var de jättefint väder ute å jag blev överlycklig, kände vårkänslorna lixom spritta i kroppen, dock varade det inte allt förlänge när de börja snöa! Så jag fick helt enkelt leta upp varmare kläder och muntert ta på mig dom ist. Men idag är vårkänslorna tillbax!

Något som stör mig dock är att jag köpte bil för lite drygt en vecka sen, å guess what? den är sönder:O Bromsen haka upp sig igår å fortsatte köra fst jag bromsa, de va lite scarry, men som tur var lyckades jag komma hem, men undra hur mycket jag lyckades varva upp motorn igår! haha!

Nu ska jag göra mig iordning å verkligen försöka plugga de bästa jag kan på provet om eu, länder osv!

pusshej!

Jobb?

Sluta skälla på mig för att jag ber dig om en tjänst, för bådas skull. Hur ska vi kunna klara oss när jag tar studenten och ingen av oss har jobb? Om jag nu mot förmodan inte får jobb? Sluta va så kräsen å tänk snäppet längre, man kan inte bara sitta hemma dagarna i enda och tro att jobbet ska ploppa upp framför näsan. Acceptera att man inte kan få vilket drömjobb man kan få och låt det vara. FAN!

Lösenord

Jag tror jag ska böja blogga en del igen, men inte bara om vad jag gör utan oxå mkt tankar och sånt som kretsar i huvudet, dock vet jag att det är en del människor här inne å snokar som jag inte tycker har något med det att göra och jag skriver för att jag behöver skriva av mig och för att mina närmsta vänner ska kunna läsa, så från och med måndag är de lösenord som gäller, så får vi väl se sen..!

RSS 2.0