Vill inte..

Vill int, orkar inte. Nej, jag vill inte bli sjuk vilket jag är på god väg att bli, Måste plugga,alldeles för mycket nästa vecka, och det enda jag gör är att sitta här med världens huvudvärk.. FY!

Plugga plugga plugga, det är det enda som snurrar i mitt huvud å gör mig virrig nu. och freddy då med såklart. Jag må va den mest dumma å korkade människa på denna jorden, men jag får lära mig att leva med det iaf..



Som tur är har jag Nilla, å ica, å sanny, å sen min alldeles egna rickard. som iofs är ute på krogen å festar nu, men det är trevligt om han har kul:) vi får ju träffas imån, då blir de julhandel. ar dessutom bestämt va du ska få av mig i julklapp. hihi.

Sen blir de en stunds pluggande, såklart med hjälp av rickard annars går de aldrig. sen så blir de bio, nämligen saw 4. gud va roligt det ska bli, och mysigt! bara du å jag älsklingen!

Tänk att det snart har gått 2 år sen vi började prata, så sjukt, jag kom ihåg att jag fråga dej om du hade vetat vad som vänta oss å allting att gå igenom om du nånsin ångra dig, det gjorde du inte. ingenting!

"vi blev ihop igår klockan 20.30 i en dusch" haha älskling, OM jag älskar dej, det var så gulligt.

Börjar undra vart robin tagit vägen, aldrig inne på msn längre ju.

Min lillebror är fruktansvärt irriterande:/

HAHA, fan vad jag å ica äger på att dissa, vi e så jävla bäst! hahaha, man må kalla mig sjuk, men jag garvar fan som en gnu för mig själv i mörkret..


hade massa jag tänkt å kunna skriva här, men helt plötsligt orkade jag inte, så jag antar att dessa gågna dagar bara kommer bli ett utsudat minne dom med..

myste med rickard heeeeela natten lång. vi är så gos<3 längtar ihjäl mig efter dig..

Jag vet, du är the one and only för mig! Det är nu eller aldrig.

1½ år tillsammans kan ingen nånsin sabba. never!













Hur flum får man bli?

Jaa, vad kan man säga mer än att en dag som denna kan knappas bli mer flum?

Skolan började kanske inte det bästa, hade rättskunskapsprov direkt på morgonen, hade knappt pluggat något. Hjälper inte när det är som allt i den där boken står i kinesiska för mig. Fattar ingenting verkligen. Men jag gjorde så gott jag orkade och kunde, mer kan jag inte göra. Känns som man har otroligt mycket i skolan nu, prov och inlämningar och skit. Och jag orkar inte, nejnejnej!


Sen så hade vi drycker, det var helt okej, satt bara och lyssna på sissel, så klart ska vi ha prov i det också. FAN! Vet inte ens hur jag ska kunna hinna med allt ju. Men det känns ändå som att jag har läget under kontroll, ska skriva ett arbete om alkohol och cancer. Ska vara 3-4 A4 sidor och jag har skrivit, NOLL. Men det ska va inne på måndag så ska nog hinna. Ska redovisa det också, det vill jag däremot inte. Ska jobba hela helgen.

Men iaf en så hade vi projekt och företagande med BO! Underbara Bo. Jobbade med Nilla, amanda och Jojjo. Haha fast jag måste säga att jag å Nilla mest satt och flumma, Jag satt i fönstret och tryckte upp näsan till grisnäsa å tryckte upp brösten mot rutan, sen ville nilla att jag skulle moona så självklart gjorde jag också det. Linn fixar allt;) haha. Fast jag behöll byxorna på, de kändes bäst så.


Sen skulle vi svara på en fråga, å det var vad man skulle tänka på om man skulle annonsera och göra reklam.

Nilla: jaa, man ska ju tänka på vilka färger man ska ha.

Vi andra: hur då menar du?

Nilla: jaa, men kan ju inte ha vit text å vit bakgrund..

*asg*


Sedan åkte jag till Borås och skulle simma, utan Rickard idag, han har gett upp. Haha, nej det har han inte. Men skulle inte träffas idag iaf. Träffa Rickard med hatten fast utan hatt när jag vänta på bussen, han skulle också till borås till tändläkaren så vi åkte tillsammans. Alltid trevligt med sällskap. Och vi hade en trevlig konversation må jag säga.


Sen stack jag till badhuset och simma, Rickard tyckte jag skulle hålla honom sällskap med de tyckte inte jag. På badhuset bubbla jag lite, sedan simma jag inte alls 9 längder jojjo utan 24! Haha det kallar jag ökning det från mina 8 st förra gången. Sedan bubbla jag lite till å basta. Megaskönt. Hade dock glömt schampoo å balsam hemma, typsikt mig, tur att jag inte har världens längsta hår nu, och jag måste säga att mitt hår blev mer ruffsigt nu, det var gulligt.


Sedan gick jag till å kolla lite i affärerna, lönen har ju kommit idag, och det enda jag tänkte var inte köpa kläder Linn, inte köpa kläder. Haha, men så hitta jag världens sötaste klänning, och jag köpte. hitta också världens snyggaste örhängen som det verkligen stod "Linn" på. Men dock avstod jag från att köpa dom. *stolt* Sedan ville rickard ha sina pengar som han inte alls ville ha idag först, så jag träffa han å hans mamma på stan, så prata lite med dom, sen gick Rickard mamma och jag å Rickard gick och fikade. Det var mysigt.

Passade även på att fråga Rickard eftersom jag vet att han är så bra med barn eftersom både Sanny och Simona tänker svika mig på torsdag så jag får va själv med alla barn.. GAAAH!! Panik, drömde till å med mardröm om det i natt, men Rickard lova att han skulle hjälpa mig på torsdag, så de ska bli kul att se hur det kommer gå, och rickard såg fram emot det också.

satt och lekte med rickard på statioen oxå, det var roligt, jag var så flum, å han var så trött så han bara satt å garva åt alla mina konstigheter. Men rickard, den negern var söt  sin håriga mössa å jag är säker på att det bara är en dold frisyr för att han ville va extra fin idag när han skulle träffa mig;)


Nu snart är jag ensam hemma, härligt! Är aldrig de längre känns de som, skulle vilja krypa ner i sängen under täcket med en stor godispåse och en bra film, men eftersom inte jag har de eller har sett alla så får vänner duga. Har världens huvudvärk, antar jag borde plugga. Prov imån igen och köket, så jag borde sova så jag orkar.

Hejs!


Helgen..

japp, nu var helgen över.. IGEN! fattar inte hur den kan försvinna så fort, men som tur är kommer det alltid en ny och veckorna går också snabbt.

Igår så kom iaf rickard efter lite småtjafs, bakis som en gnu var han också, så satt vi och prata lite. det är trevligt och det behövs alltid göras, får saker att kännas bättre då.

Efter ett tag så skulle han åka och hälsa på sin mamma vilket jaginte alls tyckte att han skulle, och efter en del tjat så valde han att stanna här hemma med mig. och jag vet att han oxå ville det när jag läska han med alla bra filmer jag skulle se. hade dock inte hyrt dom än så de åkte vi och gjorde, köpte massa godis och cola, rickard hade hunnit nyktra till så han var hungrig så vi åkte och hämta china mat, sen kom vi hem och glodde film å mös under täcket. och tro de eller ej, vi hitade faktikst 3 sevärda filmer för en gångs skull. det var "dead proof" som vi såg först.. haha "Im okay" var fan bäst. Ni som sett den fattar. Sedan kollade vi på "London to Brighton", den var också sjukt bra, fast lite sorglig. Och sist min favoritfilm, "The invicible" så sjukt sjukt sjukt jävla bra måste jag säga. sedan var de så klart ett plus att hanv ar så jävla snygg.

Sov läääänge idag må jag säga. det var underbart skönt. sedan gick vi upp och duschade å så, sedan åt vi hallonsorbeten som jag gjorde i fredags. de va smaskigt. sedanv ar klockan redan över 2 å vi hade glott på både "idol" och "bonde söker fru" och något med tecknade möss så rickard begav sig å jag gjorde mig i ordning så kom alla gästerna, så fick gå ner å busa med småkusinerna, det tycker ju alltid dom är lika roligt.

Sen så hamnade jag här av ren olycka. Freddy skulle kommit förbi, men de blir nog inget. ska istället duscha,(igen) älskar att duscha å måste få ut all wax ur håret, sen ska jag väl plugga. *duktig* orkar dock inte bry mig om detta provet. alldeles för svårt för mig tror jag:P haha:D

Jag orkar inte..

Anledningen till att jag inte bloggar är för att jag inte orkar. Jag har inget att skriva om, som jag vill skriva om, mitt liv är en enda röra och det tänker jag inte lägga ut här.

Hur vill du ha det? jag blir så trött på oss, varför kan det inte bara va som det ska? VI? jag vet att det är så det är meningen att de skulle va, det vet du också, annars skulle vi aldrig stå här idag. Just nu sitter jag och väntar på att du ska vakna och nyktra till så att du kan komma hit sen så att vi kan prata. allt är så jobbigt, jag vill inte prata, det är jobbigt, men skönt också på samma gång. jag fattar inte varför du stundtals är så kylig mot mig när du säger att du älskar mig?

jab lir så trött på allt å alla, när människor visar sig att va nån man inte trodde. glad att ajg insåg de så pass tidigt ändå. detta är inte jobbigt, jag klarar mig bra, vill du va sur å hata mig så gör det, jag bryrmig inte, det är dy som sabbat allt å vart dum i huvudet, inte jag. så varsegod du får klara dig på egen hand. jag behöver inte dig. jag behöver inte en falsk liten flicka vid min sida, då klarar jag mig bättre utan nån. jag bad om en tjänst, de va för mkt begärt, sen hade du rätt att srpida falska rykten om mig? du är en sån tragisk människa, som inte ens vet vad du ska göra för att det inte går din väg. mår du så jävla dåligt att du avundas andra människors lycka så du måste förstöra den? då borde du söka hjälp, och min sluta upp med det för min lycka kan en liten patetiskt människa som du inte förstöra.

Men nog om det. Jag vet int riktigt vad jag ska kludda ner, men de börjar närma sig jul nu, och jag å rickard har bakat pepparkakor, och nästa helg blir de utmot julhandel. Mysigt!

Har hittat världens sötaste katt som jag så gärna vill ha, ska prata med mamma och förhoppningsvis får jag henne:) helt totalt kär är jag. Men då måste jag flytta ut, för moa är allergisk, men det är inga problem, det kan ajg leva med!

Har börjat gå hos min psykolog också, och tjaa, vet inte vad jag ska säga eller vad jag tycker. det är inte roligt att gå dit, jag sitter mest tyst, vill inte säga nåt, hon vet ju allt redan och hur det är. Dom ska iaf gå igenom mitt fall och se vad dom ska göra för att jag ska komma ur min depression. jag vet inte. jag tror iinte ens på sånt ju. men aja, för mammas skull går jag dit som vill att jag ska gå dit för min skull.

Måste börja med mitt körkort snart tänkte jag, ska gå på kurserna på tisdagar för på torsdagar har jag  ju gympan med småttingarna:) men det får gå, 7 veckor sen är jag klar:) underbart, mitt mål med sommaren`? att ha körkort såklart!

kanske ska städa klart å dusha och fräscha upp mig innan rickard kommer, nog för att han sett mig i mitt bästa jag innan. ( alltså loudies) men jag vill ändå duscha, bara att det är kallt ute vilket betyder, inget varmvatten och jag orkar inte elda.


RSS 2.0