Saker;)

 kattungen:D så söööt!


 de första paret;)

 de andra paret, mina efterlängtade converse som jag inte orkat ta tummen ur röven å köpa på flera år;)

 mina personliga favoriter, hur fräcka är inte dom på en skala?:P gaah!

:klänningen, köpte den på gekås:P haha:D impulsköp typ:P

GeKås

Hej Hej..!

Har nyss kommit hem från Varberg/Ullared/torestorp;) haha..

Åkte ner till Alexandra i Torestorp och hälsa på igår, det var trevligt å helvete vad vi är jävliga.. Mer än så säger jag inte, hehe;) Men gråten på killen var inte allt för långt ifrån..

När jag vart där några timmar åkte jag hem och prata med Ica eftersom vi bestämt att vi skulle till GeKås idag, så fråga hon om jag inte kunde komma ner redan idag så slapp jag åka så tidigt. Så jag städade upp och åkte sedan, först till torestorp och träffa Alex igen en kortis och hälsa på kattungarna dom fått under dagen, skitsöta, den ena klämde sig fast på mig och vägra släppa så jag gick där och konka på honom.

Klockan gick väldigt fort så jag bestämde mig för att åka vidare till Magnus och stanna till och säga hej.. Det var ett långt hej för jag fastna där. Satt och kolla på TV, pilla lite med datorn, lyssna på musik, spela kort och tjöta och helt plötsligt var klockan väääldigt mkt. Så bestämde oss för att sova, inte direkt det vi är bäst på, så somna inte försen 4 och jag skulle upp 7 dagen efter. yeey!

Kom jag upp klockan 7 dagen efter tror ni? Nej, jag fastna i sängen bredvid Magnus ett bra tag, det var ju så myyysigt. Men tillslut kom jag upp och gjorde mig iordning lite snabbt. Innan jag skulle åka så pasasde jag på att dra upp Magnus ur sängen också eftersom han skulle och jobba. Sedan körde jag ä racerfart till Dagsås och plocka upp Ica, hon hade gjort mackor till mig eftersom jag inte hann äta hos Magnus.

När vi kom till Gekås så var jag tvungen att testa om Magnus talar sanning, han hade nämligen sagt att dom bytt ut alla kundvagnar så man inte kunde bli överkörd över hälsenan, och säger han så måste man ju såklart testa, så jag fick den briljanta idén att testa vilken resluterade i en ond hälsena och en lögn från Magnus. haha. Jaja, man kan ju inte veta allt, ett rätt till till mig nu!

Dock blev jag chockad när jag märke hur lite folk det var där så det gick hyffsat snabbt för mig och ica att plocka på oss det vi ville köpa och kom ut när allt folk börja komma. Härligt! Sedan gick vi och fika och kolla igenom skoaffärer vilket gjorde att jag blev 3 par skor rikare och 850 spänn fattigare. Men vad ska man göra, skor kommer alltid till användning. kanske lägger upp lite bilder=)

På vägen hem släppte jag av ica i dagsås och körde till torestorp, skulle nämligen lämna en spann jag köpt till alex med hello kitty, hon älskar allt som har med hello kitty att göra, och hon sa att det var en sån hon ville ha för det är en sån som barnen på jobbet har;) haha, nu är jag iaf hemma och funderar på vad som händer ikväll, blir väl hemma myskväll med mig själv och scrubs, köpte nämligen säsong 1&2 idag. Imån kanske magnus kommer sa han, man kan ju alltid hoppas, ikväll skulle han på bio å dricka öl.;) haha. söööt!

själv så ska jag äta nu och sedan fixa lite ansiktsmask, porborttagare, hårinpackning och bara ta de lugnt, härligt! Lukta gott sedan=)

Ciao!

Som en blixt från en klar himmel

Får aldrig sova ut om dagarna känns de som nu. haha, fast det är inte mig emot för egentligen är de ganska mysigt.

Igår åkte jag till Varberg, jag och Magnus hade bestämt oss för att träffas och glo film, sagt och gjort, dock var jag där tidigare än honom eftersom han jobba och sluta klockan 19 så jag gick till mc donalds och åt (såklart) sen satte jag mig i hans trappa och vänta. Och tillslut kom han så hoppa han in i duschen och städa upp och lite så sen åkte vi å handla innan vi satte oss och kolla på film, vi kom nog i säng runt 1-2 nån gång inatt. Jobbigt, fsat tro inte att vi somna då. Nejnej, vi hade mycket att prata om. Visst är det mysigt att få dela en natt med nån som man verkligen tycker om, lite nykär, känna pirret i magen, då vill man faktiskt inte sova, utan bara ligga och mysa och prata. N¨ån som känner igen den känslan? Men runt 6-7 nån gång lyckades vi ändå somna in och sov til klockan 10 eftersom Magnus skulle upp å jobba, stackars liten. haha..

Gick upp, klädde på oss gjorde oss i ordning käka sedan åkte vi, han till jobbet och jag till stationen. Fick sitta och vänta ett tag på tåget, några timmar, men de gjorde inte så mycket, fick ju sova jämte Magnus;) hihi.. Dock berätta han en sak som inte alls var rolig att höra och ställde till allt:/ Men jag låter det vara som det är, och gör han bort sig så är det hans misstag, inte så kul för mig kanske, men vad ska man göra?

När jag kom hem hade jag fått massa brev och ett var mitt körkort!! Lycklig blev jag, så åkte och hämta det, det var ganska fult enligt min mening. haha.

Visst är det konstigt? När man äntligen hittat nåt som man trivs med och vill vara, jag singel i detta fallet så träffar man nån som pang pom poff bara så är man kär, å jag som inte ens aldrig typ blir kär:O bara det är ju läskigt. haha. men ligga lågt är bra:D å se vart saker och ting leder, varför stressa fram? bättre att lära känna(: så fort man slutar leta så hittat man:P haha bara ramla in som en blixt från en klar himmel;)

Lucky!

Sommarlov!

Nu var det ett tag sen jag blogga, men nu tänkte jag skriva ett litet inlägg iaf.

Sommar lov har jag fått, jag har fyllt 18 vart på bal och även klarat uppskrivning, halkkörning, statskörning och uppkörningen!! Fick körkortet i torsdags så kändes vääldigt bra, så har lånat mammas bil och morfars och kört lite hit å dit, borås, kinna varberg å så. Körde ner Peter och hans kompisar till Varberg i fredags och träffade ica, i lördags åkte jag ner igen å festa denna gången. Dock blev inte kvällen som det var tänkt från början, men sluta bra ändå;)

åkte ner till stan och så fly förbannad som jag var så slängde jag mig ur bilen och gick raka vägen och timmy földe efter och drog med mig till Invito. När vi suttit där ett tag ramla Lars, Lina och Magnus in. så satt med dom hela kvällen, planka in en stund på beer n bar oxå, sen försvann Timmy, så vi andra gick ner till stationen och köpte mat, sen åkte Lina och Lars så det var bara jag och Magnus kvar, satt och tjöta lite med strandberg innan jag följde med Magnus hem. Han bodde skitsnyggt, inget alls att klaga på;) hehe, sen låg vi vakna hela natten till typ 6, vakna vid 11 igen så låg å drog oss nån  timme innan vi börja gå mot stan, han skulle hämta sin bil å jag morfars så Catrin kom å hämta oss, så släppte av magnus å sa hej då, åkte till stugan och hämta bilen, körde ica å rickard till stan sen åkte jag hem.

Idag har jag mest tagit de lugnt. ska iväg om en stund och passa mina små buskusiner, egentligen orkar jag inte, men får väl ställa upp..;)

Over and Out!

RSS 2.0