LINN=)

igår åkte jag till rickard tidigt, men han var tråkig och satt bara vid datan hela tiden och spela wow, jag blev trött på han men orkade inte tjata..
sedan kom david och efter en stund kom lina oxå, vio kollade på film och satt och snackade och lite så.. najsnajs, sedan körde vi hem och när jag och rickard kom hem igen satte han sig å lira wow, å jag fick kolla påsaw själv.. aja, jag fick ju inte klaga, men nu skulle jag sagt till, blir så trött på allt å alla ibland.. blabla, nu e rickard på nogon brandövning sedan skulle han iväg och jobba, så han kommer väl hem vid 22 eller ngt.. aja, så kan det vara..
nu orkar jag inte skriva mer..
HEJDÅ!

Linns dag:D

Idag har vart ännu en bra å kul dag måste jag säga, wiie, jag älsakr våren.. å ännu gladare blir ja över min kreativa pojkvänn när de gäller å blogga.. haha.. hursomhelst,
 i morse ha de vi dans, då skulle vi gå  på diagonalen, man kan faktist undra om ja verklgien är tjej, för ja klarar inte av mer än en sak i taget å har verkligen inte någon taktkänsla, men whatever.!
 vi fick hjula oxå, et var faktiskt roligt, och jag blotta mig, haha:P men andreas är ju bög så han sa att det itne var någon som bryyde sig, trodde han iaf ( bara tjejer i gruppen) men man vet ju aldrig, sen ska man ju inte ha som vana att gå runt och blotta brösten hur som helst nu när jag kommit över det.. haha. sedan ville han att vi skulle sära på benen å puta ut med brösten, och för er som undrar e han fortfarande bög;) de lät bara så himla roligt när han sa det.
sedan bestämde vi oss för att ha matte istället för i morgon, det var en slapp mattelektion, vu skulle göra eng. uppgitferna också, men vi kom itne överens om vilka det var som dom sket vi i och gjorde på lektionen istället. översatte en text till svenska oxå, det var roligt. på svenskan satt vi ute och läste och åt vindruvor.. jag och nilla hade vart nyttiga och gått till MM på rasten och köpt det. INGET GODIS ALLS (A)
Nill läser en kul bok, å vi e flum..
-Nilla: Jojjo, läs det här. (jojjo läser tyst)
"Kärleken är missfoster, de idealiska hororna vägrar abortera"
Jojjo: jag fattar inte..
-Nilla: Inte jag heller..
jag: jag får se?
*läser*
jag: jag fattar, alla horor e missfoster..
alla börjar asgarva men kommer överens om att de kan stämma..

VI har massa roliga saker vi säger hela tiden typ: vem jag är?? det gör ignet, vi ska ändå på semster..
Så i korridoren peta ja på jojjos axel så vänder hon sig om å kollar på nilla, å nilla ser värsta förvånad ut å säger: vem jag är?
haha, så jävla kloclrwent det var:P

imån är vi lediga, ska jobba klart, sedan vill jag åka ner och överrraska rickard, hoppas han blir glad då, eller om jag ringer först kanske, får se.. hehe, på freda e vi lediga igen ju, å på torsdag har vi bara 2 lektioner,så jävla gött:D:D
å nästa vecka e slapp oxå.. sedan åker jag till mallorca=)=)=)
men men, OVER AND OUT!

Rickard

Min dag:

Trött... vill sova fan!

Sen åt jag mat i stan, de va la lite gött.

Vart med polarn å Pyret.

Softat å vill inte mer.,...,...,...,

Linns dag

Hejhej, Linn har bestämt sig, hoon ska försöka ta tag i sitt liv och blogga lite oftare, annars ser de ju bara ut som om att jag har ett grått tråkigt liv, de kanske jag oxå har enligt vissa, men absolut inte enligt mig, bara att jag är lat.. haha.
I helgen har jag jobbat, vart i Borås med Jim och bytt en jacka, sedan åkte jag hem med honom, sedan saknade jag rickard och ville överrska honom så jag åkte till honom sedan och överrskade honom när han kom hem från jobbet, han blev väldigt glad. men han skulle ju iväg sedan igen och fira alex, men egentligen skulle han bara vilja stannat hemma hos mig=) min sötnos.
Träffade Joseph också, så satt och tjata med honom i typ 2 timmar, han skulle oxå till borås, så satt och vänta med mig. kul, och det roligare var att vi inte visste om varann innan, eller ja visste att de va Malins pojkän, men inte mer än så, men det var kul att lyssna på honom.
han kom hem igen vid 4 eftersom man skulle dra fram klockan, och jag vakna 2 drog fram klockan och somnade inte om igen innan han kom hem, vi mös istället å möra njöt av att ha varann. kikade lite på film med, men rickard somna så jag stängde av å sov jag oxå.
I söndgs vaknade vi ganska tidigt faktiskt, Lucia var lite busig och inte alls trött, de hade hon inte vart på hela natten heller iofs.
Jag ick upp och gav henne mat, så blev hon tyst sedan och somna. gick å la mig jämne rickard igen, han orkade inte gå upp.
men sedan ville jag ha frukost å blev surare å surare på rickard när jag inte fick det, ville ha big mac, så tillslut begav vi oss till donkan och videomix, köpte boogeyman, den va inte så spännande så jag somnade och missade slutet. har inte orkat kolla på det än heller men ska la göra de snart någon gång hoppas jag.
sedan så vaknade jag till liv och eftersom det var så fint väder ute så bestämde vi oss att gå ut å gå, vi kom ungefär 50 meter innan jag kom på att jag ville spela fotboll, så vi åkte in till knalleland och eko och köpte en, sedan gick vi till fotbollsplanerna och lirade, det var några andra lag som spelade match också, men sedan måste jag även säga att jag vann över rickard. han funderar nu på att börja lira igen, han ångrar lite att han la av, och jag skulle också tycka det var kul om han spelade, jag hade gärna följt med och kollat och så, skulle vara kul faktikst, bara det inte tog upp allt för mycket tid så.
sedan satt vi och kikade lite på en av matcherna, var faktiskt väldigt roligt.
sedan gick vi hem, jag ville att rickard skulle köra hem mig, men det ville inte han så jag fick ta tåget, hoppades på att vi skulle missa det , men det inträffade tyvärr inte.
idag var jag i skolan igen, tråkigt men sant, men hade faktiskt kul, som vanligt, vi var ute å gick på gympan, vi tänkte gå till becca som ska föra vilken dag som helst, men vi hade inte hunnit långt innan vi mötte henne å Pierre i bilen, men grejjen var den att dom körde åt fel håll, så jag blev frustrerad och skrek -BB ligger ju åt andra hållet! haha, men dom skulle inte dit, så dom plockade upp oss på hemvägen så åkte vi med till becca och kollade hennes nya  lägenhet, den var stoor:D mötte spännbögarna också, dom förföljer oss i skolan, när dom körde förbi skrek å vinka dom, ngt dom aldrig skulle gjort i skolan.. DUMMA MESPROPPAR!
Blev bränd av solen också, typsikt alltså, dumma sol! jag orkar inte det, det är så jävla jobbigt. och snart ska ja till Mallorca också.. SUCK! undrar hur de komemr att gå, kommer väl typ få gå i overall eller något, jag vill ju också kunna bli brun och sola utan att oroa mig för eksem. undra om det nånsin kommer att kunna hända?
Fick tillbaka idrotts provet och sv uppsasten idag, fick VG på båda.. *stolt*
gick med sandra och nilla till fyndlagret, djuraffärn och mm, köpte ett halsband och koppel till lilla kissmissen så att hon ska kunna få komma ut lite, de e ju inne katt så de kan vara skönt, hon sitter inne i förnster å längtar ut, var ute med henne i söndags å bar henne i famnen bara, men de var ju mycker nytt för henne iaf.
annars har de inte hänt mkt mer idag vad jag kan komma ihåg, gud vad klockan är mycket redan..
får duscha hoppa i säng och ringa rickard å lite, trött som satan..
FEEL THE PAIN!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0