Tripp Trapp Trull*

Det är vi det. Linn, Nilla och Jojjo. idag har vi vart i köket då:) eller serveringen. vi har städat och dukat fram mat och sånt:) Dessutom har vi vart i källaren och hälsat på hos yxmördarn, tyvärr var inte han hemma utan bara hans fru, så vi hälsade på henne iställt, jag smygklämde till och med lite grovt på hennes bröst, det gillade hon:)

John och Oskar hällde ut flera liter öl:P haha, dom var för gamla ju.

dagen var lyckad, mkt flum, men kul, vi jobbade på bra i serveringen ju:) har iofs inte mått så bra idag, men har har försökt att hålla humöret uppe ändå, och det har väl gott väldigt bra trots allt:)

igår ringde daniel med. mm:) det var mysigt, pratade i över 1 timme tills jag nästan somna så vi blev illa tvugna att lägga på. min lilla myspojke=) han skulle köpa en barbara idag som han skulle döpa till Linn. haha udnra hur det gick med det. han välde nog sitt ex istället.dom skulle träffas idag:)

Rickard skulle kommit hit igår, men det blev aldrig så för att han spela wow så när ja var klar ville jag inte längre.
Men han ska komma hit idag istället efter jobbet:) Mys, synd att han slutar 22 bara.
Imån så ska han hjälpa mig med pluggandet, sen ska vi dra å bowla, har ju 4½ timmes håltimme när ja e klart efter det ska vi åka hem till Rickard och fira Lucia. hon fyller ju 1 år imån:) kuligt:)

Och på fredag blir det fest:) ska ut i skogen å festa. haha nej men ärligt. ska hem till nån och förfesta. eller jag ica, robin och joakim som jag vet, sen skulle ju 2 kompisar till dom med som ja inte vet vilka det är, men det löser sig. kommer blir kul, eftersom ica inte fick åka först:/  men nu blev det ju inte så:) kommer bli toppen:)

klart för idag, nu får fan rickard komma snart;) haha

Alla 3 säger sitt!

Du tar inte med dig subban på bussen!

Jockes ben håller på att domna bort igen. Jojjo är krisitk. JOcke har färgat sitt hår. vi ska erkänna att de bled lite fint faktiskt. mm, de blev det faktsikt lite iaf.. Linn väntar på sin man ska komma hem. men nu var det nog om det, idag är vi 3 arga!!  Jocke är obekväm. jockes pung ligger i kläm, han påstår att vi inte vet hur det är, de vet vi visst. Vi har oxå haft pungar i kläm mellan benen. Linn petar på min kuk,de gillar vi//JOckE

Vad är det med dig? KVINNA!  Hur ska vi kunna dej glad? när du inte ens kan anstränga dej själv? vad har vi gjort dej? Hur kan du påstå att du känner dej ensam? när vi hela tiden försökt få dej med i samtalet. vad vill du att vi ska göra? omdatera dej till en robot eller? lite måste du väl kunna tänka själv? varje gång vi försöker tar du bara fram mobilen. Det är ju du som skiter i oss, överger oss å bara går. du vill ju inte ens följa med oss verkar det som, försök att tänka lite själv? vad är det som är så svårt å inte funkar nu men som funka så bra innan? innan var det inga problem.
vi frågar dej hela tiden om du vill följa med? men ack nej, å vad gör du själv? bara går? va e de för mening med det då? du verkar inte bry dej ett piss själv.

Vi har försökt, å vad har du gjort? vänt dig om.

vi känner oss som bara andra sortering är det allt vi betyder för dej? bra tack, då vet vi. Ha ett bra liv..

Linn Jocke å Jojjo.

Vi alla tackat för oss och denna text, speciellt Jocke:) han har attityd problem när de gäller min stavning..



usch!

Jag känner mig så otroligt dum nu. Jag ångrar mig, samtidigt inte. Allt har vart konstigt, från hela första början, och det här kunde väl inte slutat bra ändå? Det jag är mest ledsen över är hur jag kunde göra så mot min kompis. Även om hon är en mycket bra kompis som inte skyller på mig för nåt, så är jag ändå ledsen, allt känns så dumt.

Vad var det jag inte kunde se? Dom senaste veckorna? Vad var de som var så svårt att fatta? Att allt bara var en lek? Det var ju det, egentligen om man ser det nu, och du sa de till mig hela tiden. Hur ska jag då kunna tro nåt annat. Jag bad dej ta de lugnt för mig skull, de gjorde du, du förstod. Du tänkte själv.

Egentligen känns det som man visste att detta skulle hända, att nån skulle få ett slag i ansiktet, tjaa, alla fick väl de på ett eller annat sätt, fast olika hårt. Men de som gör mest ont är att de va min kompis som fick ta den värsta smällen, pga. mig..

Men hon visar att hon kan, hon klarar sig, ingen ska kunna sabba för henne, ingen ska kunna sabba för oss. Du är min kompis, vi har växt upp ihop med varann, vi har stått vid varandras sida i vårt och torrt och jag älskar dej så mkt, så obeskrivligt mkt. Du förstår, jag har försökt att förstå allt innan detta hände med, det har jag och tagit allt med ro, men på nåt sätt visste jag att de skulle hända igen, även om de kändes som en omöjlig het, men look out, ingenting är omöjligt och ibland lättare än vad man tror?

Jag sitter och tänker och tänker, men jag kan fan inte komma på, komma på vad meninegn med allt är? Vad det smarta i hela grejen är. Och hur korkad jag kanske egentligen är?  men nej, nog om detta nu..

Mest ledsen att min kompis fick ta all skit, ledsen för det.

Men upp och hoppa, l fe goes on..


Ica? Jag Älskar Dej, Glöm Aldrig Det!♥

Helgen*

först vill jag bara säga att jag harvärldens underbaraste ex. du står alltid vid min sida och stöttar och det är jag glad över:) tycker om dej obeskrivligt mycket, underbara du. jag hoppas att du kommer fortsätta stå vid min sida som du gjort i över ett år nu. DuochJag<3

I fredags kom robin hem till mig på kvällen och hälsade på, det var trevligt, gjorde dock ingenting, satt i sängen och tjata bara. men jag var så trött så jag skickade hem honom så jag skulle få sova, trodde jag. först ringde jonatan, han har ju flyttat till umeå nu, men han verka trivas där. sedan ringde daniel, hanv ar på väg hem från jobbet.. haha, och sen ringde rickard mig när han kom hem från krogen. prata med honom i säkert en timme. Han hade tappat bort Lucia med så fick leta efter henne över allt men hittade henne inte, men hon bara busa och låg under sängen å skratta åt rickard.. hihi våran söta buskatt.

I lördags gjorde jag inget på hela dagen mer än att slappa, var ju ensam hemma så. brukar bli så då. vid 9 kom tommy krille å ica och hämta mig så åkte vi till varberg å hade det trevligt. martin var här när vi kom å sen så kom pokerproffset oxå. haha^^

Jag och ica skulle leka i titthålet men de blev aldrig så för ja träffa några trevliga grabbar i trapphuset så jag följde med dom upp istället och tog en öl med dom. haha:D dom skulle ta en taxi in till stan sen. men det var trevligt:)

har vart uppe hela natten, inget sovande här inte. tommy körde ica till jobbet i morse så ja hängde på. hihi. fast nu sover ta mig tusan allihopa.. haha utan jag.. trötta är dom..

sitter å väntar på att mitt tåg ska gå hem men de g¨r ju typ inte förräns vid 4 eller 5. haha.

men nej orka^^

Att vara stolt*

Jag har aldrig vart stolt över mig, vem jag är. självförtroende för mig har vart upp och ner. nåt som man har jobbat sig till. just nu är det på topp, och det är mkt tack vare alla som finns runt omkring mig, som jag vet finns där och stöttar, och det är många, det kan jag inte ljuga om.

Jag känner att jag kan klara av vad jag vill, bara jag ger mig fan på att jag ska klara det så gör jag det med. så känner jag just nu, jag har båda fötterna på jorden och vågar säga vad jag tycker och tänker. det är inte alltid lätt, men jag jobbar på det. tänker hela tiden, jag klarar detta, för jag vet att jag gör det, om jag bara tror på mig själv, det är det som krävs. hur svårt kan det vara? egentligen.

idag hade jag fått ett meddelande som var riktat till mig som person. jag satt och fundera länge innan jag bestämde mig för att svara, men inte alls nåt elakt tillbax, utan lugnt och sansat ett moget svar. jag var stolt över mig själv, dels för att jag inte haka upp mig på vad som skrevs och sen för att jag tog de lugnt när jag svarade. nu väntar jag bara spänt på ett svar. kan passa på att säga att jag inte klarat detta om jag inte hade haft rickard som stöd, jag antar det. men allt känns bra.

jag låter inte saker och ting tryckas ner på mig, jag mår bra, jag orkar saker, de personer som jag behöver finns vid min sida, och det är jag glad över. jag trodde aldrig att de kunde bli så bra. hoppas denna känslan stannar länge.

Nu är det bara jag och jojjo, vi har en sak att fixa, men det kommer gå bra, jag är säker på det, jag tvivlar inte, vi står upp för varann, vi finns för varann och vi lever med varann.!

Big girl dont cry?

det gör dom visst! Lyssnar mkt på den låten de senaste dagarna. Mmm, me like!

Igår hade jag håltimme i 4 ½ timme vilket vi ska ha varje torsdag. Jag och jojjo åkte in till Kinna, cpa runt där, fick ryck, köpte nya mobil telefoner. Walkman blev de för båda men olika modeller. För mig blev det en w850i. är glad över mitt val, inget som jag tänkt ut innan nämligen.

Var på donkan med jojjo, jocke, andreas, HD å ludde. det var minnsan kul, dom är roliga dom där små filuerna.

När grabbarna skulle tillbax till skolan så hade ludde inte ätit upp sin glass och dom skulle åka buss. Vi sa till han att han förmodligen inte fick äta glassen på bussen. då svarar ludde surt å envis; Vill jag äta min glass på bussen SÅ ÄTER JAG MIN GLASS PÅ BUSSEN!

haha så klockren! Sedan tog han jackan över glassen i handen och gick på "rätt" buss.
Jag och jojjo sa hejdå och promenera uppåt mot byn, då kommer bussen med grabbarna grus, men gissa? haha dom hade gått på fel buss. Så jag och jojjo stod och asgarva åt dessa korkade gossar! jag antar att dom kom sent till lektionen.


Var på banken igår med, fixade ett nytt kort, överföra pengar å lite sån skit. Skulle gått till körskolan men glömde såklart linssakerna hemma, gosch jag blir tokig! Tror inte det är meningen att jag ska få ta körkort, jag tror på ödet, jag tror jag kommer köra ihjäl mig eller nåt. nej usch!

idag har jag haft en lång skön sovmorgon som jag tyvärr inte njöt av eftersom ja vakna när alla andra stack till skolan och jobbet och kunde inte somna om:/
Tråkiga lektioner i skolan oxå.

Men sen träffa jag sanny och pallis. yääy. fick skjuts till kinna så ja kunde ta bussen hem sen, sedan har de inte hänt ett skit.
inte mer än att yxmördarn klia sig i rumpan idag eller så. Jättekul.. HA HA!

sitter å väntar på att robin ska ringa, får se om de blir nåt lekande för oss idag:)


I skogen!

Idag har vi vart ute i skogen men klassen, vart ganska kul faktsikt, lekt å så, fast jag var  helt slutkörd när jakom hem, fick springa till bussen, å svetten bara rann. haha, jag kan ju vara lite stolt så där;) Träffa adadm på bussen med så vi prata lite, kul faktiskt.
Men nu är jag hemma igen iaf.

Igår skulle jag bloggad men han tyvärr inte det. Började skolan, hade helt okej schema förutom på torsdagar, eller en stor håltimma på 4 timmar eller så. Men fördriva tid är vi väl inte speciellt dåliga på direkt.

Efter skolan åkte jag och jojjo in till Kinna och fixade en del saker innan vi åkte vidare till Borås. Hon skulle träffa Rickard och jag skulle ut till David och Lina. I slutändan blev det väl ändå att vi alla umgicks, en stund iallafall, käkade pizza och så innan rickard körde oss till bussen, men jag och jojjo missade den för att vi skulloe kolla på davids porrfilm.. HAHA.. så åkte hem till rickard en sväng och hälsade på Lucia.. ohh, de va mysigt, saknat min lilla buse så:)
Sedan körde rickard hem oss, stannade hemma hos jojjo en stund så jag fick säga hej till familjen Nilsson och min blivande make, honom har man saknat ju:) träffas inte i skolan länge:(

När vi kom hem till så åkte rickard nästan direkt men ja ringde och bad han komma tillbaka, var ledsen ju:( Men de ordnade sig, fina lilla pojke.

Sedan har jag nilla och jojjo fått hedersuppdrag av lärarna på skolan, vi ska nämligen få åka till Göteborg på svenska mässan och servera mat!! man kan tänka sig vad roligt:) vi är dom endå på hela skolan som ska dit. Gud va kul, de kommer va massa italienare och sånt där, dom är ju sååå snygga;) en del iaf:)

Men nu ska jag nog hoppa i duschen och så, luktar inte så gott efter en svettig dag ute i skogen.


I need this!

Vet att jag verkligen inte är sveriges största bloggare men nu behöver jag verkligen skriva av mig känner jag, jag är så arg! Arg på mig själv men också för att alla ska lägga sig i hela jävla tiden!

Det här är inte lätt, framför allt inte mig som får ta all skit från alla hela tiden som om jag var nåt jävla plank man bara kan kasta all skit på hela tiden, men nu är jag fan trött på det.

Jag kan vara en stark person, som kan säga ifrån när jag behöver det och vill, men jag kan också vara den tysta konflikt rädda lilla Linn som inte säger ett pip för att jag är rädd att hamna i trubbel. Men nu är jag fan trött på det och nu får de fan i mig ta att hända något! Jag vill inte göra någon ledsen i detta, och den enda som blir ledsen nu, eller ledsen blir jag inte men jag är så otroligt sur att jag bara inte kan göra va som är bäst för mig för att jag inte vill såra någon annan. Men nu räcker det, jag tänker inte sitta här och låtsas mer, jag tänker inte låtsas som om allt är bra när det inte är det, när jag har pratat med både Krille och Freddy har dom sagt att jag ska göra det som är bäst för mig så jag mår bra, tyvärr har jag inte gjort det, men nu tänker jag göra det, nu kommer det hända nåt!

Jag har just brytit upp efter ett långt förhållande, det har inte vart lätt, inte för någon, men jag har lyft mig upp, hållt mig stadigt på mina 2 fötter som jag vet att jag kan och ska göra. det tänker jag även göra denna gången, va fan ska ja bry mig så mkt om allt skitsnack för? det är ju inte alls mitt problem, men om du vill va så korkad och tro på allt, och sen sitta å trycka massa skit i fejjan på mig när du egentligen inte ens vet ett skit? om du vill falla så lågt och klandra massa saker på mig när du egentligen är hundra gånger värre själv? va fan ska jag bry mig då för? det enda som är synd är att du måste sprida skiten vidare och sabba, inte bara för mig utan även för din kompis. tråkigt att veta hur lågt sjunken en människa kan vara.

Och just nu känner jag såhär, vilket jag också gjort ett tag, jag vill göra vad jag vill, slippa tänka, släppa loss, göra vad jag vill utan att tänka, för jag orkar inte det med, jag har tappat koncentrationen helt. kan hända att jag låter ego, eller kanske till och med är det, men vet ni vad? I dont give a shit!
Jag skiter i om allt går åt helvete, jag skiter i allt helt ärligt, jag orkar inte bry mig, inte låtsas vara så perfekt som itne gör nåt fel, för hell yeah, nu tänker ja fan göra allt man inte får! Om ja så får livstids fängelse, jag skiter i det, jag bryr mig inte, inte att jag ska ut å mörda nån, men ja ska göra först å tänka sen, de va länge sen ja gjorde det, och mitt liv på den tiden va spännande mitt liv nu? tråkigt! booring.

Jag ska som sagt bara leva livet, göra vad jag känner för, skita i alla andra för de orkar jag inte nu. Mina närmsta vänner vet ja kommer finnas där, för såklart kommer inte nån skit gå ut över dom. Dom kommer stå vid min sida som de alltid gjort. de tvivlar jag inte på för en sekund.

Det första jag ska göra när jag är klar med denna bloggen är att reda ut en del saker, i första hand med 2 personer, sen får de bli som de blir.

Detta är mitt liv, låt mig leva det som jag själv vill!

God morgon alla glada

Somnade ganska sent igår, men helt okej med tanke på att idag är sista dagen på sommarlovet, buhu, det känns sorgligt faktiskt. Fast kul samtidigt med. inte att träffa alla för de ser ja verkligen inte fram emot, men många:)

Nu är det bestämt att jag och sanny ska ha 2 barngrupper varje torsdag och ha gympa med, verkligen kul ska det bli. ska åka på en kurs i borås i september, sen är det bara att sätta igång, ska bli skönt att ha nåt att sysselsätta sig med på dagarna.

Skulle egentligen behövt åka in till Kinna idag, men orkar fan inte det, behöver köpa nya jeans, gå till körskolan och kolla ögonen, gå till banken och fixa lite saker, det var säkert nåt mer, men det har jag glömt.

Glömde till och med Robin igår, och jag skäms, jätte lågt av mig att inte ringa, jag vet.

Hade kalas igår med, Peter fyller år snart, vet inte när men snart nån dag. hur som helt, otroligt tråkig fakta faktistk.

Nån som jag verkligen ser fram emot att träffa igen är yxmördarn, ska bli kul att se vad han har för kul för sig denna terminen. hmm, hoppas att tripp trapp trull ska kunna krossa han även denna terminen, vi är ju den perfekta trion.

Nu har jag bestämt hur jag ska inreda min friggebod, lite tidigt kanske, men bra att va förberedd, ska köpa ny säng å lite sånt, hyllor och en spegel:)

Måste dra ut snart och klippa gräset, sen ska ja tjata på krille med:D hihi..

Nerläggning av blogg?

Jag funderade ett tag på att lägga ner bloggen eftersom att jag och rickard inte är ihop längre, men jag funderade ett tag, men jag tror jag skiter i det, för antingen får jag då starta en ny och de känner jag inte alls för. Sedan tycker jag också att jag och rickard har så pass mkt tid kvar till varann när vi träffas och umgås, och pratar om allt, så jag låter denna vara kvar, som ett minne, efter året vi haft tillsammansJ Vi har många minnen tillsammans och har gått igenom en hel del med, så de känns skönt att ha kvar honom vid min sida som en god vän.

Nu har jag nyss kommit hem från rickard faktiskt, åkte till honom igår både för att träffa honom men såklart lilla lucia. Vi åkte och handlade och hyrde film. Det fick bli corn fileer och potatisbollar med grekisk sallad som vi laga till med nån hemma bygd sås. GottJ


Kollade även på Parfym eller va den hette, Mr Bean på semster och exorcisten, begynnelsen.

Låg mest å snacka tills vi somna, egentligen var de meningen att rickard skulle kört hem mig, men orkade inte. Och vid 4 ringda David, han ville ha skjuts till akuten för Johan hade skadat handen och blödde som fan, så rickard åkte då och kom inte hem förräns vid halv 12, Dumma sjukhus alltså. Åkte och käka på donkan och nu sitter jag här hemma nyduschad och fräsch.


Har vart i vargberg dom 2 senaste veckorna typ, haft kul som fan, har vart skönt och inte tänka på rickard då heller.

Vart ute och härjat, hälsat på hos tommy och krille, ica i stugan, hade lite porrfest där alltJ hihi.

Träffat Freddy med. Och hittat världens sötaste kille på kvantum, såg han där en gång för ett tag sen så skulle ica dit så kolla vi om han jobbade och de gjorde han, visade sig också att han va läjsing och att jonas kände honom, så jag fick hans nummer.


Har även bestämt ned Johan att jag och ica ska komma och hälsa på honom i Ed, han har en egen lägenhet med några polare nu det set vi fram emotJ PARTY PARTY!


Hm, Jonatan hade också planer med att komma ner och hälsa på. Det får han gärna.

Sedan får vi ju inte glömma johan och teddy, vi får ju köra en favorit i repris sedan förra året;)


Nu är ju detta sommarlovet så gott som över, fy bubblan alltså. Mitt näst sista, sen slutar jag skolan. Kan ju sammanfatta sommaren såhär, trög start och nu på slutet känns de som att tiden inte räcke till till allt man vill göra. Men de ordnar sig.


Nu så är de väl så gott som bestämt att ja ska flytta ut till en egen friggebod efter jul och nyår, värsta skönt ju, slippa alla! Jag har redan bestämt hur den ska va inredd och att de ska va en veranda med min lilla grill och utemöbler och blommor. Sedan tänkte ja köpa en bärbar data, men de får bli efter jul när som rear ut dom och så, behöver ju inte någon direkt innan heller så. Jonatan skulle hjälpa mig att kolla, jag vet ju inte så speciellt mkt, men ska då även försöka fixa trådlöst bredband. Får väl sätta upp hyllor och sånt som jag kan ha cd-spelaren på, men de kommer bli så skönt att bara rensa ur all skit ur mitt rum och få ordning på allt.


Men nu får de fan i mig vara nog av denna blogg!

Kolla även in min bilddagbok, kommer att lägga upp bilder från VBG;P
www.copyme.bilddagboken.se


RSS 2.0