Ute och kikat

(Dixie)

Nu har jag vart ute och kikat lite. Matte tog på mig kopplet som jag egentligen tycker är roligare att leka med än att ha på mig, så matte har ganska svårt att få på mig det. Men nu hade jag legat och nanat i några timmar så när jag var nyvaken passa hon på. Hon tyckte jag var jätteduktig när jag hade det på mig. Hon vill ha på mig det en del inne först så jag blir van och inte det blir allt för mycket som händer ute på en gång.

Så efter en stund när jag ätit och så gick vi ut. Det var massa roligt att kolla på, fåglar, bilar, barn osv. Fast jag var lite rädd och nyfiken. Nosa mest runt huset, måste ju kolla vad som finns här. Men kopplet brydde jag mig inte om, det var som om jag var född med det så nu är matte stolt:)

Lucia ligger under sängen och sover, jag får inte komma för nära för då fräser hon. Men det struntar jag i ändå ibland. Jag är så liten  och tyst så ibland hör inte hon mig och då tycker jag det är kul att leka lite med hennes svans fast man inte får. Busig är jag! Men nu ska jag och matte busa så kan inte skriva mer!

Mjau:)

RSS 2.0