Svenska Mässan

Imån är det tisdag, en dag som jag sett fram emot ända sedan vi började skolan och tripp trapp trull fick reda på att vi skulle dit:) Men som den typsika Linn jag är med dålig tajming å allt sånt så ska jag såklart gå och bli sjuk. har vart hemma från skolan idag, eller var där  bara en snabb vända för sedan orkade jag inte mer:S

Kom hem tog en tablett som jag spydde upp på 2 minuter sen la jag mig i sängen och somnade, då var klockan 9. vaknade innan 1 en stund av sms, sen somnade jag om och vakna inte förrens klockan 2 igen, men det var verkligen väl behövligt ju. Inte sovit på typ hela helgen, i fredags var det ju kulla. låg å tjöta i telefon i över en timme och när jag somnade var klockan 5 vaknade vid 9 igen.

Catrin ringde och ville att jag skulle passa Axel, Otto och Love hela kvällen och natten, tänkte att jag får väl göra det eftersom jag har inte nåt bättre för mig;) synd, jag var sjuk och orkade inte, gick och la mig vid 9, vakna vid 1 igen och var vaken tills klockan 5, hade så fruktansvärt ont i magen. kunde knappt röra mig, kändes som jag hade en stor boll i magen. fick en tablett och somnade sedan gott:)

Mamma kom och hämtade mig på söndagen, jag gjorde dock inget speciellt, satt och fokusera mig på att bli bättre, det gick väl så där eftersom jag är hemma idag. men imån måste jag fan i mig va frisk när vi ska servera på svenska mässan. och bara så alla vet så är vi 18, fråga Bo=)

Har ju fått slipsarna nu, så ska vi få våra namnbrickor och VIP kort imån. undra vad man kan göra med dom(A) haha.

ska ev. flytta till rickard och bo där 1 ½ månad sen:) haha.. det kommer gå bra, tänk, 1 ½ månad med lucia. gud vad mysigt ju=)

nej nu har min huvudvärk sagt sitt känner jag, får se till att va pigg tills imån:P ska ju träffa masas italienare;)

HIHO;) ciao

RSS 2.0