God Jul kära barn*

Kan ju börja med att önska alla god jul då!

Julavslutningen var toppen, hade den i onsdags, kom typ bara till skolan å gick till aulan sen åkte jag hem, eller ah, till rickard, snabbt och lätt gjort.

I torsdags blev det att jag skulle till tandläkaren, så nu har jag fixat allt till tandställnigen så nu väntar jag på den och hoppas allt kommer bli bra med min käke sedan. Träffa nilla och simon på bussen hem sedan, vad roligt! dom skulle till borås å fira sin 9 månaders dag å åka skridskor(: jag å rickard måste oxå göra de snart:D

I fredags åkte jag hem en sväng och städade och sedan åkte jag och rickard och julhandla, så alla klappar blev köpta. det var härligt. Beställde även rickards julklapp på internet, gissa på att den inte skulle komma i tid, men jodå, den var hemma hos mig dagen efter, toppen!

Lördagen så åkte jag å rickard till skene, skulle köpa min hamster, som ska heta "Pappa Berndt" efter nillas pappa, men dom var slut så ska köpa en nästa helg istället. Vad mysigt.efter det så åkte vi till farmor och fira jul och åt mat, mumsigt ju:) Stanna och hyrde film, körde hem joel, sen mig sen åkte rickard hem, jag hatar när han lämnar mig, för jag sover så dåligt då. Denna natten drömde jag att mamma lämna iväg Lucia så långt att jag aldrig kunde träffa henne, vakna av att jag hade gråit jätte mycket och var helt blöt i ansiktet ju, mitt lilla pyre. sms:a rickards å han sa att hon låg å sov lugnt jämte honom, det var skönt att höra, fsat kunde ändå inte somna om och mormor skulle hämta mig klockan 9 så jag gick upp å gjorde mig i ordning.

Dock hade inte min mormor tänkt att dyka upp försen efter 11, men de hade bara blivit missförstånd. aja, hjälpte henne med maten, sen vid 5 åkte jag till rickards mamma och fira lite jul med dom och spela tärning, det var ritkigt kul, hehe:) gick inte så bra för mig å rickard, men de gjorde inte så mkt, det var roligt iaf, sen åkte vi hem och somna som stockar båda två.

Idag vakna jag av en blöt puss på munnen å ett "God Jul älskling! Du är den skönaste tjejen på jorden!" haha min sötnos, fast han mena goaste sen kom vi fram till:) LÅg och mös en stund sedan hoppa jag i duschen å sedan körde rickard mig till tåget, å jag hade kollat de noga, men de gick inte ändå, SJ kör nog som dom själva vill på jukafton verkar det som, rickard körde hem mig iaf. så nu har han hos sin farmor å jag sitter här, fsat vi ska åka till mormor om en stund och fira, sen kanske rickard kommer dit, de får vi se. beror på om han orkar, jag är iaf jättetrött ju:O

Men men, OVER AND OUT!

ska testa om de funkar att lägga in bild nu, de har inte gjort de innan ju. men har fixat lite nu så:Dimage13

Myshelg:)

I helgen har de bara vart massa mys med älsklingen ju. Packat in oss under täcket i sängen å kollat på tv å myst massa, kan de bli mer underbart?

fan vad mina rättskunskapsprov gick åt helvete, fast fick iaf G på ett, hejja mig! *stolt*.

MIn urinvägsinfektion har försvunnit nu med efter massa medicinerande, jippi jeej!

Är trött som fan oxå, men måste plugga, snart lov, underbart! undra vad som händer på nyår? hmm..

Ica frågade mig häromdagen om jag ville med å åka skidor, svår fråga med tanke på att jaginte ens kan, sen ville jag ju veta vad rickard tyckte, helst skulle jag vilja ha med honom oxå, men de går ju inte. Men får bli att jag stannar hemma denna gången, har tyvärr inga pengar till de nu, förhoopningsvis får jag iaf min lön på torsdag, har knappt handlat några julklappar alls än, dumma mig, men jag vet iaf vad jag ska köpa till alla så det är ju ett plus.

Hörde med rebecka om hon ville med in å handla till borås å de ville hon så de va ju bra:)

I fredagas tänket jag köpa en hamster, men de blev aldrig av, får vänta ett tag till tror jag.

Just de ja, idag rakade jag rickard oxå, han blev så snygg! ( ta inte illa upp nu älskling, du va de innan oxå) men knappt så man vågar låta han gå utanför dörren utan att få massa tjejer efter sig. haha, hans mamma bara suckade så klart, å jag som lovat att aldrig mer komma nära han hår. tihihi, det är inte så lätt.

Shiiet va duktig jag är på att styckindela så jag nu, borde iaf min svenskalärare va stolt över mig med tanke på hur mycket hon klagar, men däremot kan jag inte göra nåt åt min värdelösa stavning.

Om en stund blir de parlamentet å lite snack med rickard, sen får de bli plugg å sova.

Önska mig Lycka till på eng. provet imån!

Peace out!

RSS 2.0