För ett år sedan..

För ett år sedan..

Idag för exakt ett år sedan kommer jag ihåg så väl vad jag gjorde.

Dagen började som vanligt, jag gick upp, gjorde mina vanliga morgon rutiner, eller kanske inte riktigt, kanske försökte göra mig lite finare än vanligt.. Jag och nilla hade gjort upp ett vad.. Jag hade bestämt mig att fullfölja det.. Nilla också.

Jag gick till skolan, jag var kanske lite nervös.. Kommer inte ihåg. Jag sluta och satte mig på bussen, bussen till rickard. Idag för ett år sedan var detta den bästa dagen i mitt liv, idag.. idag är den ingenting..

Idag för ett år sedan sa jag till rickard som det var, och sedan dess hade vi vart ihop. Men nu, det enda jag kan göra är att se tillbax på alla fina minnen som vi har, minnas tillbaka hur underbart allt var, det hade trots allt sina stunder. När jag ser tillbaka på tiden är det mycket både jag och rickard kunde ändra på, men vi gjorde aldrig det. Det kanske man kan ångra idag. Eller kanske, så är det..

Idag hade vi firat ett år..

Jag träffade iaf rickard idag, det är ju alltid kul i sig. Vi tog en fika å sa grattis till varann iaf;) haha..

Sen så träffa jag nilla å jojjo med så satt åtjata med dom hela vägen hem typ, eller aa, till fritsla sen skulle ju dom av iofs;P haha..

Men men.. nu ska jag roa mig med nåt annat:P


Att ägna en tanke..!

Jag och säkert många andra i Sverige kommer idag att ägna en tanke åt Riccardo, som blev misshandlad till döds i fredags. Jag vet inte vem han var, men ändå blir jag skakad och får upp en tänkte i huvudet; Vart är samhället på väg?

Vad är det inte som har gått upp i dessa 5 pojkars huvud som ger sig på en ensam försvarslös kille och misshandlar han så svårt att han dör? Det intressenta blir ju att höra vad dom säger i förhör om varför dom mördade Riccardo? För jag tror inte Riccardo hade gjort dom något. Och om dom han hade det förstår jag ändå inte varför 5 killar ska ge sig på en ensam kille och slå ihjäl honom? Det anser jag inte är rätt.. Jag har växt upp väl uppfostran om att våld löser inte problem, och det gör det verkligen inte, det enda dessa grabbarna lyckats med är att sätta sig själva i ett större problem och samtidigt göra sig av med en människas liv. Men till vilken nytta? För att dom ska slippa en kille mindre som dom stört sig på? Det är helt sinnesjukt rubbat om vad som egentligen snurrar runt i de 5 killars huvud.

Läste också att dom här killarna betett sig som idioter innan, då var det på en annan fest, och dom hade sprungit runt med påkar och slagit en kille helt blodig på marken. Jag sitter fortfarande och funderar utan svar, till vilken nytta?

Sedan kommer jag till en annan tanke? Är det synd om pojkarna eller om föräldrarna egentligen? Under vilka förhållanden har dom här killarna växt upp? Med inte tillräckligt insatta föräldrar som brytt sig? Eller föräldrar som bara misslyckats med en uppfostran? Jag kan ändå inte förstå vad man om föräldrer tänker med om man har ett barn som 15 år och ute gör sånna här brutala saker om natten? Fattar inte föräldrarna eller skiter dom bara i det? Är dom likadana kanske?  Vem vet? Men vad gör man som förälder om ens 15-åriga son tas in för misstanke om mord? Jag hade aldrig förlåtit om det var mitt barn.

Men vart är samhället på väg? Ska man inte ens våga gå utanför dörren för att va rädd för att åka på stryk? Det är helt sjukt. Jag trodde det var Sverige vi levde i. Tyvärr är så fallet, och man kan ju inte ens gå säker längre känns de som.. Tänk en gång extra innan ni gör nåt, och krama om dom ni verkligen älskar och berätta det för dom, för sen kan det vara för sent..!

RSS 2.0