Helgen är över, igen!

japp, så är det, men det var en mycket tervlig å bra helg måste jag säga. I fredags åkte jag till rickard, vart mening att vi skulle på bio men sket i det å hyrde film ist, de blev "kollo Papporna" å "disturbia". den sist nämnda är värd att se måste jag säga. Somna dock till den första:P

I lördags for vi till mormor så hade kalas, hon hade fyllt år, så vi fira henne med smörgås tårta och semlor, trevligt, men jag blev så mätt av smörgåstårtan att jag skippa semlan, får ta igen det en annan dag ist(:

sedan åkte vi till horred med ica å kaspars å köpte godis för kvällen innan vi åkte vidare hem till kaspars å kolla på handboll och hade det allmänt trevligt. Efter ett tag kom robin, joffe å daniel som förfesta lite innan dom drog vidare till falkenberg. Sedan satte vi på en film å de tog inte lång tid innan jag somna som en stock. haha.

På morgonen så va kaspars så söt, han har badkar, å jag hade såklart skvllrat lite att jag å rickard aldrig badat tillsammans, så det fixade kaspars, och det var så fint, han hade lagt in ros tvål, hällt massa bubblor i vattnet å tänt ljus, han tyckte det skulle va extra fint efterom de va försat gången vi bada, haha så gulligt!

Sedan kollade vi på "Bethoven", väldigt söt film, innan vi drog till mace donken, började bli hungriga. var en del tjaffs innan de va bestämt, men de dög. sedan åkte vi upp till tennis hallen, kaspars skulle lira, men vi tyckte inte de va så kul så vi åkte hem till mig. spela lite wii, hehe småkul sådär.

idag kändes de jobbigt att gå pp, sjukt trött, å nu har man världens huvudvärk, kändes meningslöst att komma till skolan, hade 1 mega lätt prov, hade knappt pluggat, sedan var jag klar med allt annat på de andra lektionerna så fanns inte mkt att göra. fast klart, alltid kul att träffa människorna.:) gick igenom isvak på idrotten oxå, men vem hade räknat med att jag skulle va ombytt å med? inte jag iaf^^ haha. så sedan satt jag å snacka med alexandra ett tag innan jag åkte med taxin hem.

så nu sitter jag här å degar, ska snart iväg på barngympa, sen ska jag upp till rickard, han e lite sjuk å jag ska göra honom frisk. hihi=)


PEACE OUT!

RSS 2.0