Rhodos!

Åkte till rhodos den 8 oktober så min uppdatering har inte vart den bästa men nu är jag hemma igen iaf. Vi bodde på eden roc hotell och jag vet inte vad jag ska säga, är helt paralyserad och vill bara tillbax. Det var så underbart där!

Vi var både i old town, new town där dom hade byggt upp massa affärer av gamla ruiner och slott, så fint! Sedan var vi i rhodos city och shoppa och även i Faliraki, dick gick tiden så snabbt att vi inte ens hann med hälften av vad vi hade velat tyvärr:/

Hotellet var iaf hur fint som helst och det var all inklusive så en del dagar kunde det bli uppemot 10-15 drinkar, dom dagarna var lite mer flummiga;) Dom hade enterteiners där med som såklart stod för underhållningen, det var Sonia, Marko, Luca och Steffi. Fast Sonia och Marko åkte hem ganska tidigt så sen var det bara Luca å Steffi kvar som vi spendera en del tid tillsammans med, både i baren, på minidiscot, på lekar, sen åkte vi ut en kväll och shoppa å käka med dom med, Det var riktigt mysigt faktiskt. Sedan spela jag pingis med Luca en kväll, och det var en sån där kväll när man hade druckit lite för många drinkar så jag såg knappt bollen alla gånger, fast sen tror jag luca faktiskt fuska lite oxå;) haha.

Sen så har jag å lina hyrt trampbåt, solat, badat, slåtts om killar osv. Men det har vart en helt underbar semster och man vill bara tillbax.! Lyckat kort å gott.

Peace out!

Snabbis

Bloggar snabbt, ska städa upp här lite, sen ska jag ta tåget till rickard om 40 minuter så får vi se vad vi hittar på, blir väl lite fest.

Fått sova hela natten i lugn å ro för första gången på länge, taack vare kuckiluck medicinen jag fick igår. känns bra!

hejs!

Dumma dag!

Idag vakna jag vid 8, hade sovmorgon nämligen. Åkte till skolan och hade samhäll, jag blev utsedd till chefredaktör i våran grupp, skulle göra framsidor till tidnigar. De gick ganska bra tycker jag, var klart godkända iaf=)

Sen så åkte jag till borås och handla lite saker innan jag gick till Cia och fick mitt hår fixat. Så nu e de nyklippt å färgat å hela kittet. Efter de så åkte jag till Rickard, sen åkte vi ner till stan å käka å då blev jag av med min plånbok:/ så hela kvällen har gått åt till att ringa å spärra mina kort å göra en polisanmälan. Men nu e de fixat. tråkigt att bli av med körkortet bara:/ får se om jag hittar nån ny plånbok imån:D Måste till banken och fixa lite oxå, sen är det bara att hoppas att jag får imtt visa innan jag åker på onsdag.

Och imån är det köket men får se om jag går dit, känns dumt när jag hostar så mkt.

I helgen har jag inget direkt planerat så får se vad som händer, kanske träffa rickard å linkan. eller jim, får se som sagt!

Ibland kan man bara skratta åt dessa patetiska människor, som dig t.ex. Varna jag dig inte för den killen? Hade vi inte lovat varann att ingen kille nånsin skulle få komma emellan våran vänskap? Nu har jag iaf sett va du går för, ingenting, och för mig är du ingenting längre.. mer än luft möjligtvis, å de e inte mkt värt. Och jag kan inte ens tycka synd om dig hur sorgligt denna historia än sluta, för du har själv bevisat va dina vänner är värda fär dig.. ingenting! så nu kan jag inget annat än skratta och tänka; vad var det jag sa?

Peace out!

Dålig är jag!

Jag vet att jag gång på gång tänker att jag ska blogga och lovar mig själv att bli bättre, de går aldrig som man vill. Men nu kände jag att jag ändå inte hade nåt bättre för mig när jag sitter här med färgen i håret och väntar på att tiden ska gå. Men minst ett inlägg om dagen kan väl inte vara alldeles för svårt eller?

I helgen som var var jag ute å festa. det var riktigt mysigt. i helgen vet jag inte va som händer, men jag är ensam hemma och kan alltid hoppas på att jag får besök av Linkan=) haha! och om en vecka bär de av till Rhodos med lina! weeeey!

Har fått tillbaka min tandställning å de gör ontontont! kan inte prata och vägrar använda den, blää!=P

RSS 2.0