haha BÄST!

En blondin kommer in på ett bankkontor i Stockholms City och ber att få ett lån. Hon säger att hon ska till Europa i affärer i två veckor och behöver låna 5000 kronor. Banktjänstemannen säger att han behöver någon slags säkerhet för lånet. Blondinen lämnar nycklarna till en ny Rolls Royce som står parkerad på gatan utanför banken. Detta fungerar bra, banken accepterar bilen som säkerhet för lånet. Banktjänstemannen och de andra på banken får sig alla ett gott skratt åt blondinen som använder en 1.800 000 kronors Rolls som säkerhet för ett lån på 5 000 kronor. Han kör sedan ner Rollsen i bankens garage och parkerar den där. Två veckor senare kommer blondinen igen, betalar tillbaka 5 000 plus ränta 31,50:-. Banktjänstemannen säger till blondinen:
"Vi är mycket glada att Ni ville låna hos oss, men vi är en smula förbryllade. När Ni var borta kollade vi upp Er och upptäckte att Ni är multimiljonär. Det som förbryllar oss är att Ni behövde låna 5 000 kronor. Blondinen svarar:
"Var annars i Stockholm kan jag parkera min bil i två veckor för bara 31:50:-?"

Äventyr

I fredags efter skolan åkte jag och jojjo till veddige så plockade Bicke upp oss så åkte vi till varberg och käkade. Eller jag och jojjo iaf, Bicke var inte hungrig. Efter ett tag kom kom Ica oxå så gick vil till G-punkten och jag pierca ögonbrynet. Ont som fan gjorde det när han gjorde det, men de försvann snabbt:) Gick runt lite i affärer, sedan åkte vi till Bicke en sväng och sen körde han oss till tåget. Kom till Kinna och mötte upp Rickard med hatten och satte oss på Punkten och snacka skit. Sen sa vi hejdå till jojjo och tog bussen hem till mig.

När vi vart hemma hos mig ett tag så kom Bicke så satt vi och kolla på Dude, where`s my car? haha bäst såklart! sedan ringde johan, en kompis jag träffade när jag var i spanien och som jag inte träffat på 4-5 år och fråga om han och hans kompis fick komma ner och hälsa på från Ed. haha  OM dom fick. så jävla kul att antligen träffa han igen, sagt att vi ska göra de så många gånger men har aldrig blivit av. Impulsivt är de bästa ju.  så åkte upp till stationen och mötte JOhan å Pjär vid ett å Bicke åkte hem. Satt å kolla på film och snacka skit typ hela natten tills vi somna, efter 4 blev de nog.

Vakna tidigt, gjorde oss i ordning och drog ner till Kinna, jag skulle jobba, så jag å ica sa hejdå till alla och jag åkte och jobba, gick väldigt snabbt så tog 300 tillbax till Kinna, men så gick johan och pjär på bussen så åkte med dom till Göteborg. Ica och jag visste inte vad vi skulle göra så gick till donkan och satte oss. När vi suttit där ett bra tag kom de in en kille som jag placera väldigt snabbt men aldrig träffat innan, nämligen Mischa, en kille jag snackat med på nattstad, hankände inte igen mig för att jag va brunett och piercad, men så fortj ag berätta slog de honom. Lite smått kul hur liten världen är. Tove ringde å fråga om vi ville komma på fest, hon hade ju fyllt 20, klart vi ville, så åkte till Kinna och gick till magnus och flumma innan tåget till borås kom.

När vi kom till Tove var de ganska dött i början men blev roligare sen. JAg klättra upp i flaggstänger å hissa ner flaggor. Roligt, Tove fick en och en behöll jag själv. Magnus och hans kompisar funderade fram och tillbax om dm skulle till oss, men tillslut sket dom i de och jag å ica drog till Trandared vid 22 och hälsa på victor.  Martin och Linus var där oxå. snacka om att vi blev smått chockade i hans hus, hur stort som helst! 3 toaletter, 2 duschar, badkar, världens största bastu, solarium, osv. Och så det bästa, Victor har en dubbelvattensägn! haha myys eller vad? Och så hade dom tänt massa ljus i rummet, så sweet! hihi

Hade skitkul hela helgen, flumma runt å mös, jag å ica utmana killarna med hur långt de våga gå, vi vann storslaget, för victor blev pungkrossad av Linus;) haha, förbannat elakt må jag säga.

Kvällen gick så fick dra oss mot bussen, och även om både jag å victor ville att vi skulle missa den blev de inte så så jag å ica sa hejdå å åkte, tog inte lång tid innan jag somna på bussen, ica kunde inte å liv i mig. haha, stackaren. Men i Kinna vaknade jag iaf eller många om och men, ringde taxi för de va fruktansvärt kallt ute, men thomsen kom förbi och plocka upp oss, vadå schysst? så körde hem oss:)

Blev dock inte mkt sömn den natten heller, gick upp, drog till donkan, så kom magnus oxå så drog hem till honom efter massa mat.

Naughty Boy..

I lördags när ica var här satt vi å funderade på vad man kunde hitta på? satt å pratade med janne och fick stollaryck, KULLABERG-------> Here WE come! Japp, blev kullaberg, så de blev in i duschen, sminka sig, rota fram kläder, sen så satt man i bilen, plocka upp Jim hos mormor å morfar först, sedan åkte vi till pappa. Var där en stund, hade allmänt trevligt, länge sen jag träffa pappa:/ men nu ligger han på sjukhuset, ska opereras idag efter en olycka, får väl se om jag kan få tag på han sen..

I vilket fall som helst så tar väl minnet så gott som slut där nånstans hos pappa. Kullaberg var trevligt iaf, salming var där å visa upp sina senaste underkläder, jag stod såklart längst fram och taffsa på modellerna. Sen var de mkt in och ut spring, träffa massa folk, lekte med ordningsvaktens pinne, ( jag fick e konstigt nog, kan vart att han kände igen mig med, för han sa där är du igen);) haha softa vakter.

I söndags var de upp tidigt, det var ju handboll i göteborg på schemat. Kom in ganska tidigt så gick å leta efter lisebergshallen (som konstigt nog låg vid liseberg)? haha inte ens göteborgarna visste de när vi fråga, men de löste sig ju.

Matchen var sådär må jag säga, Ystad förlora ju:/ men hälsa iaf på björn å fråga om han var taggad, han skulle bli sa han, tyckte han aldrig blev de riktigt. Märktes iaf att det var RIK som var hemmalaget för jag och ica satt mitt i RIK:s klack, men de va bara roligt, var ju bara vi som applodera när ystad gjorde mål. haha.

Var på donkan och käka, (linn å icas bakisställe såklart) det är givet när man är bakis, vilket vi var:O haha, när vi var påväg därifrån så kom de fram 3 killar utanför scandinavium som berätta att dom var från sthlm och var ute och gjorde ett projekt, dom skulle t.ex. klappa 5 hundar under dagen. så fråga dom oss om vi kunde hjälpa dom med ett uppdrag, visst tänkte vi, va vill ni ha hjälp med? joo, dom skulle sälja en sak som var deras tll oss vilket dom hitta nån som ville göra, för aööa trodde dom skulle luras, vi var lite skeptiska men tänkte va fan, så dom sålde en tia till oss för 1 kr, vilket kap va? skrev på namn å tog ett kort, dom var lyckliga,v i med;) haha stod å tjata lite till, sen promenerade vi vidare. stannde vid banken på korsvägen för att ta ut pengar, jag å ica stod och gnagnde på varsitt äpple då vi har en hög röst bakifrån:

- jag har hört att man kan dö om man äter äpple.
Jag och ica vänder oss om och kollar chockat på den packade killen bakom oss utan att släppa blicken. han fortsätter:
- ojdå, hörde ni de där?
- hur kunde man missa de?
- nej jag prata ju med min vän här, han vänder sig till en polare och ber om hjälp.
VI fortsätter kolla på dom som om dom vore idioter.
- förresten, vem har sagt att äpple är farligt?
- men hallå? har ni inte sett askungen?
- jovisst...  vi är så upptagna att vi inte ens tänker på att den är snövit som dörxD
- så om typ några timmar kommer ni vara döda.
- ahh? vi kollar undrande på dom.
- såå, gå nu.

Jag och ica går vidare till en spårvagn och försöker hitta rätt spårvagn till robban, vi känner oss som äkta turister. Snart kommer killen fram igen, ica är inte klar med sitt äpple.
- står du här och tuggar än? vill du dö eller? du får va askungen nu. så får du va på törnrosa säger han och kollar på mig.
sedan ber vi om hjälp. att hitta rätt, han frågar en gammal dam om att hitta rätt, hon undrar vart rätt är, då svarar han bara rätt, så hon säger jag vet inte och vänder sig om..
Killarna går på sin spårvagn och skriver hälsa de 7 dvärgarna till oss. strax därefter kommer även våran, så hoppar på och åker till robban och kollar film.

På bussen hem senare fanns de INGA sittplatser, fan heller tänkte jag å satte mig på golvet mitt i bussen och va sur och trött.  blev en sittplats till överst så satte mig i icas knä, sen i sätila fick vi varsin plats, tack gode gud!

I Kinna hamna vi på donkan igen, i väntan på mamma som kom å hämta oss. Somna som 2 stockar när vi väl kom hem, vart en låång helt, kommer dock itne dra alla detaljer, sov inte på 55 timmar.. haha.

Nu i veckan så har jag inte gjort så mkt, pendlar mellan skolan/körskolan, sugen på mitt körkort nu så! träffat jonas en stund med, imån ska jag träffa jojjo, blir nog vbg å piercing då tror jag:P haha, vart säger jag inte, får bli överraskning:D

Just det, fått min balklänning med, underbart vacker är det, helt kär! ska bara kortas å sys upp lite. KÖrde och hämta den själv, duktigt jag är! Mamma satt såklart bredvid, men hon hade inte mkt att säga till :P haha

idag har de inte hänt mkt, vart hemma å sjuk, bakat kladdkaka, men imån får det bli skola tycker man!

HAVE FUN!

Starkare!

I can hear my heart breaking
As I open the door
I can feel the tears
On my face burn like fire
As I look in your eyes
And I know
I'm still in love with...

Everything I hate
Everything you do
Everything I fear
Everything on you

I can feel my life ending
As a whisper goodbye
And I know
I'm still in love with...

Everything I hate
Everything you do
Everything I fear
Everything on you

I can't believe I still need you
I can't believe I still want you
I can't believe life means
Nothing without you
Baby I'm still in love with...

Everything I hate
Everything you do
Everything I fear
Everything on you

I'm in love with...

Everything you are


Jag är starkare idag än igår, jag klarar mig utan dig..!

RSS 2.0