Ibland så..

At this moment there is 

6, 470, 818, 671  people in the world,

and sometimes, all you need is one.


Linn Tänker

Shit vad jag har börjat fundera det senaste, helt sjukt! Lite alltiallotankar kanske?  Det jag funderat mest på är att bara försvinna, "dö", började fundera på det efter att jag sett filmen "jumper". Det handlar om människor som kan teleportera sig själv, vilket en kille i filmen gör. Han "dör", eller låter iaf alla tro att han är död och flyttar sedan långt bort och börjar om sitt liv på nytt. Då fick jag bara en liten tanke, att undra om jag skulle gå ut som död, och sen bara flytta långt långt bort, kanske till USA och börja på collage där eller något och bara bli en helt ny människa. Det hade vart rätt ballt faktiskt, och spännande, och vem vet, en dag kanske jag gör det?;)

Sedan så kollade jag på filmen "Flood" oxå, såg inte hela, låg mest och halvsov, men det hadlade iaf om att det kommer sjukt mkt tidvatten som kan dränka hela London om den inte stoppas. Så jag satt och fudnera ännu en gång, "tänk om det skulle hända på riktigt"? Daniel sa att det kan det ju, hmm njaa? Men funderade lite till, och det har han ju faktiskt rätt i, vad är det som säger emot? Klimatet förändras ju hela tiden, jovisst!  Tänk om all is i nord och sydpoolen smälter, då kommer ju vatten nivån öka gigantiskt. Så mycket att faktikst vissa länder inte skulle finnas med, det är helt sjukt med det här klimathotet alltså, och det som är ännu värre är att vi fortfarande kan göra nåt, men folk tar ju inte varningarna på allvar (inte jag heller egentligen). Men vi kan fortfarande gör nåt, sedan är det ju försent när allvaret börjar.

Jag har glömt att berätta om min lilla söta stumpa jojjo ju, fick ett påskägg av henne i torsdags. hihi, gulligt!

Igår var jag ute och övningskörde för försat gången, med mamma, körde på en parkering, men de gick så bra att jag fick köra hem. Både mamma och jag var stolta. Igår passade jag även på att spendera lite tid med mig själv, kom hem från varberg vid 11, så gick ner till donkan och käka bigbac. riktigt gott, ibland kan man verkligen njuta av sig själv, det är så underbart tyst, lugnt och skönt! I love it!

Sen gick jag upp till stationen och mötte Jim och Peter, så körde vi Jim till farmor och sa hej, sen så körde Peter hem mig.  Var hemma en stund sen åkte jag ner till Kinna och fika på skrädderiet med mamma, Catrin, Axel, Otto och Love. Passade på att säga hej till Jojjo som stod och slet på apoteket.

Men måste kila och fixa mig iordning nu, ska ner till KInna och träffa jojjo och flumma runt, Har lite ärenden att ta itu med oxå. Fudnerar på att pierca navlen, hmm får suga på den en stund till. Sen så blir de körskolan 15.50, min första körlektion, wish me luck!;)

Imån blir det borås med jojjo och lördag leka med ica, söndag blir de gbg och kolla på handboll. Har även bokat 4 biljetter till Björn gustafsson 25 september. Lätt att jag ska köra dit då, lär ju ha mitt körkort!

Nei, nu måste jag kila! Have e great time!

I varberg

Nu sitter jag hemma hos ica i Rör. Trevligt. Fast Ica är och jobbar, skjutsade henne till jobbet i morse, åt frukost och så, sen sov jag lite till, dock är jag fortfarande trött, typsikt alltså. haha.

Var ute å gick med helena i drygt 1 timme, det var väldigt skönt faktiskt, men sen hamna man här och blev slö igen. tycker ica borde få komma hem snart, men  hon slutar ju inte försen klockan 5:/ så ska laga lite mat, pommes å schnitzel blir det.

Igår åkte jag iaf till varberg, eller till veddige för sen kom Bicke å plocka upp mig så hitta vi vägen till ica, fan va duktiga vi var alltså. satt å kolla på film, å jag somnade som vanligt, typiskt mig alltså-.- haha, satt å flumma halva natten innan vi skulle sova, eller försöka, Bicke åkte hem, han skulle till Dubai idag.

Har fått allergisk reaktion mot nåt med, vet inte vad, kanske vädret, man vet aldrig, mamma har ju det så. fick iaf åka in tll akuten å ta 15 kortisontabletter på plats. sen fick jag med mig clarityl eller vad det hette med mig hem, men dom våga jag inte ta, fick ännu mer allergi av dom så. vilka problem alltså.men nu har nästan hela svullnaden försvunnit. har dock svårt för att använda smink, mindre kul, men de får duga(;

Nu ringde daniel oxå, ville att jag skulle komma å kolla på film, blir svårt idag, kan ju inte ta mig nån stans så får väl bli typ på tisdag eller nåt kanske.

Jävla liverpool, peters fel, bara för han skulle hålla på manchester, de va ju mitt lag från början, å bara för att peter ska bestämma å jag va snäll så ligger jag under nu och kommer säkert förlora vadet, värdelöst:O haha.men jag kan bjuda på den då;P haha

eftersom jag är inne på icas dator finns de säkert massa roliga bilder man kan ladda upp, så ska se vad jag hittar å lägger upp några, fsat  lägger dom nog i bdb,; copyme heter jag där i så fall..

OVER AND OUT!


helgen!

jao, i helgen var jag i varberg, åkte dit i lördags förmiddag! på stationen mötte ica upp mig, så åkte vi hem till henne å laga mat, flumma å gjorde oss i ordning innan Lars kom och hämta oss, så åkte vi till Lina å hennes Lars i läjet och kollade på melodifestivalen, trevligt, tyckte dock att det var orättvist att charlotte vann när sanna fick flest röster.



Efter det var de meningen att vi skulle åkt till batman, men de blev inte så utan vi hämna hos majkie ist. haha, då var klockan strax efter 23, där satt vi tills jag tröttna å han kasta ut oss, då var klockan strax efter 2, hopp, vad gör man nu då tänkte vi, å började dra oss ner mot stationen. väl där började vi göra nåt olagligt, vad säger jag inte;)

vänta på våran buss som skulle gå 03.20, men så kom joffe å kaspars promenderades eller va de heter. så  stod å tjöta med dom en stund innan 2 malmöbor kom å fråga om de gick nån buss till donkan, men ikke! haha så dom ville ha följe.. njaa, vi funderade en stund, men eftersom dom var så heta så varför inte, så sa hejdå till kaspars å joffe å tog en promenad med dom, dom hette Linus å Tim, dom var klockrena. haha. å sov gjnorde vi knappt heller, satt uppe hela natten och snacka. men tillslut var alla övertrötta så de sluta med jag ica å tim i en 90 säng, jag låg å massera han ett tag, sen fick han massera mig, ica sov. haha, men det var mys.. (misstolka inte allt för mkt). blev knappt nån sömn alls den natten, max 1 timme.. suck, fortfarande trött..

vakna på morgonen å tänkte klockan är mkt upp å hoppa, jo men tjena^^ haha, men efter en stund kom alla upp utom tim,s å ick in till linus en stund, sen tröttna jag å la mig jämte tim igen, gosigt, tills ica väckte mig å ville ha donkan, å det var vääldigt fint väder ute så promenera dit å käka å sncka innan  vi gick tillbax igen. sen gick vi till donkan igen, köpte latte sen satte vi oss å lassabackarondellen å glodde. sen gick vi intill stan å satt på torget å solen, skitgott var det!

åkte sedan vidare till johan och käka å sen åkte jag hem, en trött Linn må jag säga. menmen, nu ska jag inte blogga mer..

Over and Out!

Bal!

Jag ska gå på bal, men min honey ica! 8 juni smäller det, fan va kul det ska bli!

aja, idag var det studiedag, åkte till varberg tidigt i morse. trött var jag, men roligt! satt på tåget så kom det en ganska snygg kille å fråga om han fick sita jämte mig, självklart svara jag, berättade det för ica som ville att ajg skulle ta kort, min kamera på mob funkar inte, så vi kom på en rolig grej, jag skulle fråga om jag fick ta kort på en, sen skulle jag säga att han inte fastna, haha diss eller vad? gjorde dock inte det.

Kom fram till vbg runt halv 8 och satte mig och vänta på ica, sen koml ina oxå, vi begav oss till PS och ställde oss i en 4 timmars kö, för att få balbiljetter vilket vi inte fick, men står först på kölistan så förhoppningsvis får vi gå iaf:D

Gick till matsalen med lars å ica, sedan kom robin och koffe med, å nån mer vet inte vem dock;) hehe. Idag serverades potaismos å korv, smaka inte helt gott plus att jag hatar korv.

När vi var klara åkte vi till bolmen en snabbis innan jag å ica å lars drog till ett cafe, var väl där vid 12, satt där i massa timmar, så lars fick gå och flytta bilen efter 2 timmar för att inte få böter. Planera även vad vi ska göra i helgen, de blev matkrig. När vi suttit och flummat allmänt länge kom oxå fabbe och koffe förbi. tog oxå en fika, då hade jag fått i mig 4 st color och var väääldigt flum, så satt å asgarva åt coffe när han flytta en burk fram och tillbax på bordet i minst 20 minuter. fast det var mest alla hans konstiga miner jag garva åt. dom hade haft en spelning igår oxå så fråga hur det gick med den, det gick väldigt bra förutom bildspelet. haha.

när klockan var halv 5 lämnade vi cafet (efter att spenderat 4½ timme där) för att alla hade annat å göra å jag skulle till mitt tåg som gick 16.45. så nu sitter jag här hemma och har kollat på balklänningar, har hittat en skitsnygg, ica ska ha en mörk så tänkte att jag typ kanske kan skära av med en vääldigt grön en, svinsnyggt!

PEACE OUT!

Jojlinn dag.

Du är ju så sårbar, du kommer ju inte ens på lektionerna längre. Är det för tungt? Antar att du bara är för osäker på själv. Hur går det med självförtroendet? Ligger inte på topp va? Borde det kanske inte göra.

Är du så osäker att du inte ens kan säga vilka du vill ha vid din sida? Ifall vi varit så jäkla hemska mot dej vf lämnade du inte oss då? Vi kan lägga handen på hjärtat och säga att vi saknar inte dej, allt känns bara mkt lättare nu.

Att säga vad man tycker å och sina åsikter, det är inte skit snack, och sist ja kollade så var du rätt bra på skit snack. Hur va det me din bästis som alltid klängde på pojkvännen? Du svärde ju jämt över henne. Antar att du förlikat dej med tanken på dom två klängade runt varandras halsar nu. Är ju ganska uppenbart att dom fortfarande känner något för varandra.

Ser du inte hur alla kollar på din kille, det är inte för att dom tycker han ser bra ut. snarare att alla vet vad han gjort, förstör livet för unga tjejer. Man kan fråga vem som helst, alla vet det. Konstigt man kan va så blind.

Ska vi prata om falskhet oxå, är det det du vill? Vi nämner inga namn, vi kan ju prata om vem som helst. Du är väldigt snabb på att ta åt dej hör vi. Roligt att du fortfarande bryr dej å läser min blogg. Svårt att gå vidare kanske. Vi har ju slutat bry oss om allt som handlar om dej. Är det jobbigt att inte få samma uppmärksamhet längre? Vilken tur att du då kan logga in på min blogg, här vet du ju att du får all uppmärksamhet du kan få, den roliga frågan är bara hur länge klarar du innan du bryter ihop? Man ser ju på dig att du ser ut som en rishög, du är inte lycklig nånstans, vem försöker du lura? oss ? dig själv? Om du när är så jävla lycklig va fan bryr du dig så jävla mkt då för? haha.

Du försöker intala dej att du inte bryr dej, du gör det bara lite för mkt för att man ska tro på det.


idag är det min och jojjo jojlin dag. wiiiie!
nu är jag å jojjo proppmätta, ätit massa goda macker och kladdkaka, det var gott! sen ska vi ut på picknik i det härlgia sommarvädret (eller inte) men man kan ju alltid låtsas att det är det. plus att vi kan snacka massa skit  å flumma, wiiie igen!

efter det så ska vi ta porriga kort på våra läckra kroppar, för vi vet att vi är så snygga. Idag har jag glömt att noppra mina ögonbryn så det ska jojjo för göra sen oxå, fsat vänta nät jag tänker efter har jag nog glöt de för länge sen dom har börjat växa hur dom vill å blivit väldigt buskiga på senare tid. Ser ut som en skog, herregud^^ tur att jojjo är så bra kompis och berätta detta för mig så jag förstod att jag inte var så snygg som jag trodde nån gång. har även bokat tid för bröstförminskning, inga kläder passar mig, tror jag ska boka in en fettsugning när jag ändå håller på. det skulle va skönt, iofs passar jag i min lillasysters kläder, nästan iaf om man trycker ihop mig, så skulle va kul om jag blev lite mindre än vad jag redan är. min bror luktar äckligt och har mjäll, det ska jag berätta senare idag, hoppsa han inte bli ledsen min underbara lillebror, jag älskar dig så mkt, alla mina syskon är dom finaste! nej usch, börjar låta som en fjortis, dax att gå för jojjo och jag ska göra negerbolls deg och kolla på vänner, för att just precis, vi är vänner(: WIIIE!!



ARG!

Idag är jag så arg så arg! fyfan alltså, känns som om jag ska explodera. Jag får inte ens gå till skolan för jag skulle rymma då, yeah right som om det skulle vara så jävla konstigt från den jävla kärringen? så sitter uppe å lyssnar på musik, vääldigt högt, allt för å jävlas ännu mer med surkärringen där nere som sitter å vaktar mig, jävla helvetes fängelse man bor i, varför ska man inte ens kunna få träffa sina kompisar? Jag som har världens bästaste oxå:/ HATA!

Du förstör mitt liv jävla kärringjävel och jag hatar dig!

Ibland kan människor verkligen chockera alltså!

Jaa,  visst finns det patetiska människor här i världen, och ibland visar det sig att dom finns närmare än vad man kan tro. Klart det är så synd om dig lilla flicka som har så dåliga kompisar som aldrig funnits där å ställt upp och förstått och läst av dig fast du inte ens kan öppna käften och berätta vad ditt problem är. Då är man nog problemet själv. Och sen dra över det över alla andra, ja moget gjort. Men såklart är det bara synd om dig eftersom vi vart så elaka mot dig(?) Japp, för de har vi ju för att vi råka vilja  att du spendera iaf lite tid med oss istället för med din pojkvän hela tiden, det fick man tydligen int vilja. Och så klart ni är kära, ni spenderar ju tid med varann 24/7 vilket kan va påfrestande av för oss andra som faktiskt ville vara med dig, men det var ju fel och allt var fel på oss så plötsligt fick man gå runt å vara sur, inte säga ett piss å smälla igen skåpen, fräser åt dina oförstående vänner, och det var så synd om dig,verkligen! Sen kan man ju sitta å skriva allt i sin blogg hur synd det är om sig själv men bara berätta halva historien, jätte moget gjort! du söker ju bara sympati, tyävrr kommer man inte långt med det i sitt liv och bara kolla på sig själv hela tiden, man måste lära sig att lyfta huvudet och se världen som finns runt omkring, man kan inte bara gå runt och leva i sin egna lilla glas bubbla, eller joo, klart de går, man i slutändan kommer man inte långt åt det.

Vi har stått ut, i 1 år nu, å över det. Och nej, här kmmer sanningen, vi gillar inte några av dom i din umgängeskrets. men visst fan har vi accepterat dom för det!

Dock ska jag inte sitta här å sura, det är inte jag som går i förlust utan du, detta är så mesigt så de finns inte, sitter å säger en sak å gör en annan.

Min åsikt fick du oxå, den dög inte, (eller kanske snarare inte passade in) i din blogg, för andra får ju inte se hur de egentligen ligger till, då är de ju inte synd om dig längre,d et vore ju tråkigt. hiho..

å gräva sin egen grav? hmm nej de har vi inte nämnt nåt om, snarare grop och det är skillnad flicka lilla.

Folk tycker du är patetiskt och väldigt ego, och jag, jag håller med!

ha en fin kväll gott folk.

Linn blir man inte av med så lätt^^

haha nej inte om man frågar nilla iaf. Jesper satt p försökte komma på hur man blir av med mig för att sedan kunna överföra en blodpropp från mig till Nilla, tyckte själv att det var en helt ointressant konversation och jesper visa en än gång hur dum i huvudet han faktiskt är. har hållt tyst om det länge nog, men nu är de ingen hemlighet längre, jag hatar dig dumma ungjävel!

Dagen börja lite halvtråkigt, fick gå till bussen vilket var helt okej då det faktikst var väldigt härligt väder ute. Första lektionen var alkoholhanteringe, vilken ät enligt mig.. njae:S inte det bästa direkt. Men sedan fick jag tillb aka mitt prov jag inte ens kommer ihåg att jag gjort knappt, och jag fick mig ta mig tusan MVG! stolt blev jag så klart eftersom att de inte är varje dag jag får det.

Sedan hade vi håltimma eftersom vo har ellära på torsdagar nu istället för arbetsmiljö på måndagar. så jag nilla och jojjo gick till MM i det fina vädret och köpte läkerol och loka innan vi gick upp till skolan igen och åt i matslen, idag var det spaghetti och köttfärssås vilket var väldigt gott.

Efter denna spenderade tid så hade vi idrott och jag var med, för typ första gångn på hela tvåan, duktigt va? och jag försökte inte ens smita från platsen, utan det var snarare roligt att träna lite styrka, känner mig duktig i hela kroppen nu ju, ska minnsan ta tag i min hårdtrånning å börja jogga också så de blir något gjort i mitt bisarra liv, fär när det tog slut mellan mig å rickard tog faktiskt slut mellan mig å mitt bisarra liv vilket känns helt fantastikt skönt, istället för att bara ligga hemma å dega om dagarna gör jag nytta å lever nu efter min kalender som är väldigt uppbokad. Känns dock lite elakt att säga så mot rickard, men det är faktiskt sant!

Hade sedan engelska,hade fått in några mer elever som var emot våran lärare, men hör och häpna, han verkade ha bytt inställning helt och verkade dessutom ha bestämt sig för att lära oss på det sättet vi föredrar å gillar mest! hejja dig!

Om det blir lika fint väder imån med ska jag överväga att ha kjol eller att par shorts. men med leggins då oxå. jag tror på sommaren numera! ska sedan till psykologen och prata, men det kommer gå bra. sedan ska jag försöka plugga lite teori oxå. har ju snart min första körlektion, undra hur det kommer sluta. haha..

Over and Out!

RSS 2.0