lördagskväll

Igår var vi i köket i skolan, jag lagade kokt långa, potatis och äggsås, gjorde klart maten på en timme så sedan hade jag skittråkigt. Vi var inte så många i köket igår men de uppskattades iaf.

Efter skolan åkte jag hem till mamma en sväng och hälsade på innan jag åkte hem och plockade upp Rickard så åkte vi till Dalsjöfors och hämtade våra ringar så nu har vi fått ordning på dom oxå, känns bra!

Sen på kvällen så lagade vi bara mat och käkade framför tv:n och hade mys. Dock slutade spisen fungera så jag ringde Peter idag, våran hyresvärd så det var bara en propp som gått så nu funkar den igen.

Idag så vaknade vi vid 9 och då käkade vi frukost å så, sen så röjde vi ut klädkammaren, sorterade massa kläder och så. Men de tar ju på krafterna så vi blev hungria och åkte å handla å hyrde film å käkade och kollade på den första harry potter på filmen på ettan, och jag somna som vanligt. När jag vakna var vi båda slöa så spela lite fifa. (Jag vinner såklart och rickard blir sur, spelar ingen roll vilket lag jag har, men sen har jag ju bara tur oxå enligt rickard höhö). Imån ska vi väl försöka få bort de sista julgrejerna som ska ner i källaren å sen städa här och få bort alla kartonger osv..

Men nu ska jag å rickard kolla på film eller puzzla eller något..

Höjj!

Lite smått seg

Börjar bli riktigt seg på lovet ju. Hemskt va slö man kan bli.. Måste skriva på som tusan på mitt projekt, men orkar jag det?.. Nöö! Så jävla tråkigt, men men, får väl sätta lite fart n då å se vad Dick säger efter lovet, fått lite skrivet iaf, men alldeles för lite antagligen, men senbehöver jag hjälp med att få ihop allt rätt oxå.

Igår ringde dom från dalsjöfors guld och sa att dom itne kunde göra en sån liten ring som jag behövde. Tyckte det var lite konstigt då jag testa en sådan ring fast i annan design som passa mig perfekt. Men eftersom ringarna redan är betalda får vi åka och prata med dom imån och ev. ta pengarna tillbax och se om vi hittar ett par andra.

Idag kanske vi dock ska åka och bowla, men får se hur de blir med det.

Skulle kollar på hockeyn inat men jag blev trött å somna:O hö hö!
 Blir ett kort inlägg nu för orkar inte babbla på mer om dittan å dattan så pösshaj!

RSS 2.0