Alla 3 säger sitt!

Du tar inte med dig subban på bussen!

Jockes ben håller på att domna bort igen. Jojjo är krisitk. JOcke har färgat sitt hår. vi ska erkänna att de bled lite fint faktiskt. mm, de blev det faktsikt lite iaf.. Linn väntar på sin man ska komma hem. men nu var det nog om det, idag är vi 3 arga!!  Jocke är obekväm. jockes pung ligger i kläm, han påstår att vi inte vet hur det är, de vet vi visst. Vi har oxå haft pungar i kläm mellan benen. Linn petar på min kuk,de gillar vi//JOckE

Vad är det med dig? KVINNA!  Hur ska vi kunna dej glad? när du inte ens kan anstränga dej själv? vad har vi gjort dej? Hur kan du påstå att du känner dej ensam? när vi hela tiden försökt få dej med i samtalet. vad vill du att vi ska göra? omdatera dej till en robot eller? lite måste du väl kunna tänka själv? varje gång vi försöker tar du bara fram mobilen. Det är ju du som skiter i oss, överger oss å bara går. du vill ju inte ens följa med oss verkar det som, försök att tänka lite själv? vad är det som är så svårt å inte funkar nu men som funka så bra innan? innan var det inga problem.
vi frågar dej hela tiden om du vill följa med? men ack nej, å vad gör du själv? bara går? va e de för mening med det då? du verkar inte bry dej ett piss själv.

Vi har försökt, å vad har du gjort? vänt dig om.

vi känner oss som bara andra sortering är det allt vi betyder för dej? bra tack, då vet vi. Ha ett bra liv..

Linn Jocke å Jojjo.

Vi alla tackat för oss och denna text, speciellt Jocke:) han har attityd problem när de gäller min stavning..



Kommentarer
Postat av: Linn jojjo å Jocke

vi är bara bäst:)

2007-08-27 @ 17:39:01
Postat av: jimmy

det tycker jag med. linn är så snygg. älskar min fru!

2007-08-27 @ 17:39:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0